Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta il ameninta pe Ungureanu cu instanta

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 13:44
8622 citiri
Ponta il ameninta pe Ungureanu cu instanta
Foto: B1TV

Desi nu a fost investit inca de Parlament, Victor Ponta il ameninta pe premierul Ungureanu ca va raspunde in fata legii daca mai adopta pana luni decizii care prevad acordarea de bani pentru autoritatile locale conduse de PDL.

"Am discutat si cu ministrul Bogdan Dragoi, e o solicitare si un avertisment! Daca astazi guvernul Ungureanu, asa cum a negociat cu baronoii pedelisti, mai da drumul la vreun leu, vor raspunde in fata legii! Sper sa nu se intample", a declarat premierul desemnat.

"Nu se pot face pe ultima suta de metri ultimele afaceri si ultimele smecherii(...) Niciun leu nu mai pleaca din Guvern catre baronii pedelisti. S-a inchis robinetul! Daca cineva il mai deschide pana luni, va raspunde in fata legii", a mai adaugat Ponta.

Hotararea legata de UMF Targu Mures va fi anulata in prima sedinta de guvern

Totodata, liderul PSD a fost intrebat daca este adevarat ca a declarat in CEX al PSD ca prima masura pe care o va lua guvernul sau va fi anularea Hotararii de Guvern cu privire la UMF Targu Mures, informatie aparuta pe surse in presa.

"Deciziile se iau marti in sedinta de guvern, daca Parlamentul va da votul de investitura(...) Vom discuta la USL", a raspuns Ponta.

Senatorul Ecaterina Andronescu a confirmat, la Romania TV, ca hotararea de guvern va fi anulata. Intrebata daca hotararea va fi anulata, aceasta a raspuns: "Pai da, pentru ca este ilegala".

De asemenea, Victor Ponta a confirmat ca, dupa ce va fi investit, guvernul ii va schimba pe cei care ocupa functii politice, adica prefectii si secretarii de stat, acestia urmand sa fie numiti de catre partidele care formeaza guvernarea, asa cum e "normal, european, conform tuturor standardelor democratice".

Miercuri, Victor Ponta se intalneste la Palatul Parlamentului cu reprezentantii minoritatilor si ai UNPR pentru a se asigura de sprijinul necesar la votul de investitura care se va da luni, in conditiile in care USL are in prezent doar 229 de senatori si deputati din cei 231 necesari pentru a trece guvernul.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Ponta ameninta Ungureanu bani, #Ponta Ungureanu bani pedelisti, #Ponta bani PDL Ungureanu , #premier