Ponta il apara pe Cazanciuc: Nu are treaba cu dosarele. Cand Basescu are probleme cu Justitia, mai da o racheta

Luni, 30 Iunie 2014, ora 18:37
3007 citiri
Ponta il apara pe Cazanciuc: Nu are treaba cu dosarele. Cand Basescu are probleme cu Justitia, mai da o racheta
Foto: Arhiva

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat luni ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, "nu are treaba cu dosarele", facand referire la faptul ca DNA a transmis ca acesta ar fi implicat in dosarul lui Adrian Duicu.

"Ministrul Justitiei? Nu l-a intrebat nimeni de dosare pe ministrul Justitiei. Si nu as fi lasat pe nimeni sa il ia la intrebari. Nu are treaba ministrul Justitiei cu dosarele", a spus premierul.

"Stiti cum e, cand are dl Basescu o problema in Justitie, pac, mai trage un taliban sau un muhajedin de-al lui noaptea o racheta", a explicat ironic Ponta informatiile aparute luni despre ministrul Justitiei, facand referire la incidentul din Afganistan cand s-a dat alarma in baza romaneasca din Kandahar, din cauza unui atac cu racheta.

DNA: Ministrul Justitiei, implicat in cazul Duicu

Presedintele PSD a subliniat ca el nu mai vorbeste despre justitie incepand cu luna ianuarie, adaugand ca, in urma discutiilor de la Comitetul Executiv National al social-democratilor, de luni, nu a fost nemultumit de vreun ministru: "Nu a fost vorba de nici macar un singur ministru de care colegii sa se ridice si sa spuna ca nu a fost bun".

Anterior, intrebat tot luni daca este posibila o remaniere a ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, premierul a mentionat: "Decizia mea este ca dl Cazanciuc sa-si faca treaba in continuare".

Motiune simpla pe cazul Duicu: Se cere demisia Ministrului Justitiei (Video)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ar fi propus-o pe sotia fostului sef al Politiei Mehedinti Stefan Ponea, Elisabeta Ponea, pentru o functie in cadrul DNA, se arata intr-un referat la Directiei Nationale Anticoruptie.

In referatul DNA se arata ca, pe 4 septembrie 2013, ministrul Justitiei a transmis Consiliului Superior al Magistraturii ca Elisabeta Ponea sa fie numita in functia de procuror-sef al Sectiei Judiciare a DNA, transmite Realitatea Tv.

DNA anuntase anterior ca fostul sef al CJ Mehedinti Adrian Duicu ar fi discutat cu Stefan Ponea despre obtinerea unei functii de conducere pentru sotia acestuia, Elisabeta Ponea, judecatoare la Tribunalul Craiova.

#Ponta Cazanciuc dosar DNA, #Robert Cazanciuc DNA Ponea, #Cazanciuc DNA Duicu, #Ponta Duicu Ponea , #premier
Comentarii
Poza 3195
3195
rank 5
Sa il credemj pe "Il plagiatorre" ? Nici vorba,iar minte are si o...
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5