Ponta: In Romania orice fapta buna nu ramane nepedepsita - pentru ce i-a multumit lui Dragnea

Sambata, 16 Mai 2015, ora 14:20
1370 citiri
Ponta: In Romania orice fapta buna nu ramane nepedepsita - pentru ce i-a multumit lui Dragnea

Premierul Victor Ponta i-a multumit, sambata, la Targu Jiu, lui Liviu Dragnea, pentru implicarea in proiectul modernizarii stadionului din municipiu, adaugand ca "in Romania, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita"

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, condamnat, vineri, de instanta suprema la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul "Referendumul", se afla la Targu Jiu, pentru semnarea contractului privind modernizarea stadionului din municipiu.

Dragnea: Raman in partid, il pot ajuta si altfel. Prietenul Victor Ponta nu era pregatit pentru o asemenea sentinta (Video)

Ponta le-a urat constructorilor sa se incadreze in termenul de executie a lucrarilor, prevazut in contract, adaugand ca, de regula, in Romania termenele de realizare a unor constructii sunt depasite.

In acelasi context, Ponta a felicitat si a multumit Companiei Nationale de Investitii si "lui Liviu (Dragnea, aflat alaturi de el - n.red.), care s-a implicat foarte mult in acest proiect", adaugand: "In Romania orice fapta buna nu ramane nepedepsita".

Ponta, care a precizat ca "inevitabil este subiectiv" in ceea ce priveste Targu Jiu si ca este convins ca echipa Pandurii merita un asemenea stadion modern, a mai declarat ca un contract similar va fi semnat, tot sambata, si la Craiova, pentru realizarea unui stadion, el precizand ca a avut o "pretentie" pe care si-o asuma, si anume ca ambele contracte sa fie semnate in aceeasi zi, ca sa nu se supere nimeni.

Ponta, dupa condamnarea si demisia lui Dragnea: Nu regret nicio secunda!

La randul sau, Liviu Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, a spus ca este la Targu Jiu in aceasta zi pentru ca a pus "foarte mult suflet in acest proiect, care s-a nascut greu" si ca de aceea a acceptat invitatia premierului si a oamenilor de a fi prezent la semnarea contractelor pentru cele doua stadioane.

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar Liviu Dragnea participa, sambata, la semnarea contractului de proiectare - executie a lucrarilor de reabilitare si extindere a capacitatii pentru Stadionul Municipal "Tudor Vladimirescu" si la semnarea contractului de proiectare - executie a Complexului Sportiv Craiova - stadionul de fotbal "Ion Oblemenco".

Contractele sunt semnate intre Compania Nationala de Investitii si constructorii care realizeaza lucrarile.

Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul".

El a precizat ca se considera in continuare nevinovat, dar ca a luat act de decizia instantei, nestiind insa care va fi motivarea deciziei.

Dragnea si-a dat demisia din Guvern si din toate functiile din PSD

Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, decizia luata vineri de instanta suprema nefiind definitiva.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis in judecata pentru infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...