Ponta: In viitor sanatatea si educatia vor fi domeniile in care vom investi toti banii pe care ii avem

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 11:58
1660 citiri
Ponta: In viitor sanatatea si educatia vor fi domeniile in care vom investi toti banii pe care ii avem

Premierul Victor Ponta a dat asigurari, la deschiderea noului an scolar, de la "Colegiul National Ecaterina Teodoroiu", din Targu Jiu, ca educatia si sanatatea vor fi domeniile in care se va investi in viitor si a multumit profesorilor si elevilor pentru munca pe care o fac.

Premierul Victor Ponta a participat la deschiderea noului an scolar, la Colegiul National "Ecaterina Teodoroiu" din Targu Jiu, precizand ca a ales aceasta unitate de invatamant pentru ca a avut promovabilitate la exemenul de bacalureat de suta la suta.

Iohannis: Educatia performanta nu produce someri. Ideea ca trebuie sa fim buni la toate e depasita si neproductiva

"Anul acesta, sunt aici pentru ca stiu ca ati avut un procent de promovare la bacalaureat de suta la suta, va felicit pentru asta, cred ca e o mare mandrie pentru judetul Gorj si pentru tara si, in acelasi timp, sa-i felicit pe elvii care participa la olimpiade, care au rezultate foarte bune", a declarat primul-ministru.

Victor Ponta i-a asigurat pe profesori ca domeniile educatiei si sanatatii sunt cele in care se va investi in viitor si a multumit profesorilor si elevilor pentru "munca" pe care o fac zi de zi.

Prima zi de scoala: Liderii tarii se intrec in urari - Iohannis vorbeste de vise intelectuale, Ponta de vacanta

"Prea multe discursuri la deschiderea anului nu sunt neaparat binevenite, spun doar ca le multumesc profesorilor pentru munca pe care o fac zi de zi, alaturi de elevi. Spunea domnul director ca am reusit sa reparam un pic din relele trecutului, sa-si primeasca salariile la timp, sa-si primeasca drepturile pe care le meritau, de asemenea, personalul nedidactic pentru ca o scoala functioneaza nu doar cu profesori, ci si cu personalul nedidactic si vreau sa ii asigur ca si in viitor sanatatea si educatia vor fi domeniile in care toti banii pe care ii avem ii vom investi atat pe zona de salarizare cat si in zona conditiilor create", a afirmat premierul.

Citeste si:
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul pentru care fostul lider al PSD a plecat de acasă
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul pentru care fostul lider al PSD a plecat de acasă
Povestea de dragoste între Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) pare să se fi încheiat. Dacă în urmă cu mai puțin de două luni fostul lider al PSD vorbea despre...
Cîțu pune presiune pe Ciucă să nu-l numească pe Neacșu la SGG SURSE
Cîțu pune presiune pe Ciucă să nu-l numească pe Neacșu la SGG SURSE
Liderul PNL Florin Cîțu vrea să blocheze numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului, susțin surse politice pentru Ziare.com. Cîțu pune presiune pe Nicolae...