Ponta, intrerupt in Parlament de Neamtu si Ofiteru: Tradatorul vrea sa vanda Romania!

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 17:36
12011 citiri
Ponta, intrerupt in Parlament de Neamtu si Ofiteru: Tradatorul vrea sa vanda Romania!

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, si vicepresedintele aceleiasi formatiuni, Augustin Ofiteru, au intrerupt discursul lui Victor Ponta Parlament, trecand cu un steag prin fata tribunei de la care vorbea premierul.

Mihail Neamtu l-a facut pe Ponta "tradator" si a strigat ca acesta "vrea sa vanda Romania", in timp ce a trecut prin sala de la Parlament cu un tricolor. Neamtu i-a aruncat lui Ponta si un saculet cu bani.

Dupa ce a cerut chestorilor din Parlament sa asigure ordinea in sala, aratandu-si surprinderea ca doi politicieni care nu sunt membri ai Parlamentului se afla in sala de plen, Ponta a facut cateva ironii pe seama lui Neamtu.

"Va rugam sa returnati banii (saculetul cu bani, n.red.) domnului Neamtu, poate are nevoie pentru constituirea noului partid. Stiu ca domnia sa a spus ca din lipsa de bani nu a fost ales in Parlament, nu din lipsa de voturi", a spus Ponta, dupa care a continuat discursul.

Mihail Neamtu, insa, si-a continuat protestul si afara din sala de plen, in fata camerelor jurnalistilor.

"Nu e nicio diferenta fundamentala intre Ponta si Antonescu, iar strada a zis ca ne-am saturat de acest sistem ticalosit. Ei au vandut Romania cu o companie care vrea sa distruga mediul inconjurator", a spus presedintele Noua Republica, dupa ce a fost dat afara din sala de plen.

"Este si mai grav faptul ca Ponta vrea sa vanda Romania. Evident ca deocamdata cel mai important lucru este ca romanii s-au trezit. Sute de mii de romani s-au trezit. Milioane de romani au facut atatea jertfe, 20.000 de romani au intrat in Piata Universitatii. Este doar inceputul trezirii. Sunt aici nu neaparat pentru ca as fi un politician, ci un cetatean", a mai spus Mihail Neamtu, inainte de a fi scos si din cladire.

Cel care i-a facilitat intrarea lui Mihai Neamtu in cladirea Parlamentului a fost deputatul Remus Cernea, opozant al proiectului de la Rosia Montana.

Intrebat daca stia despre intentiile lui Mihai Neamtu de a protesta si daca este de acord cu astfel de manifestari, Cernea a spus ca nu a facut altceva decat sa asigure dreptul de cetatean al colegului sau si ca restul este problema celor care se ocupa de securitatea cladirii.

"Sub nicio forma nu trebuie stimulate sau cultivate. Faptul ca domnul Neamtu a intrat in plen este problema celor de la securitatea Camerei. Eu sunt o persoana pacificista, nonviolenta. Eu am vazut doar momentul in care a venit la prezidiu si a inceput sa desfasoare un tricolor.

Nu inteleg de ce nu i s-a permis domnului Neamtu sa urce la bolcon. Consilierul meu, care s-a ocupat de intrarea lui Mihail Neamtu, mi-a spus ca ar fi o problema la intrare. Eu doar am facut un gest prin care am permis unui cetatean sa asiste la lucrarile Parlamentului, ceea ce este un drept constitutional", a declarat Remus Cernea, legat de protestul inedit din plen.

Salariu de „faraon". Șeful ASF primește lună de lună 16.000 de euro. În 12 luni încasează 16 salarii + bonusuri
Salariu de „faraon". Șeful ASF primește lună de lună 16.000 de euro. În 12 luni încasează 16 salarii + bonusuri
USR face scandal. Claudiu Năsui, fostul ministru al Economiei, în guvernul cu PNL, acuză actuala alianță de incompetență crasă. Motivul invocat în cazul de față: conducerea ASF. PSD...
Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
Tensiuni majore în USR: Elena Lasconi amenință cu demisia dacă nu are majoritate în Biroul Național. De asemenea, aceasta susține că nu poate candida la alegerile prezidențiale fără...
#protest steag comisie Parlament, #protest Rosia Montana, #premier intrerupt protest Parlament , #premier
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Sunt de acord cu dnii Neamtu si Ofiteru.
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
  1. Salariu de „faraon". Șeful ASF primește lună de lună 16.000 de euro. În 12 luni încasează 16 salarii + bonusuri
  2. Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
  3. Mizele privind data alegerilor prezidențiale. PNL și PSD, ping-pong între avantaje și dezavantaje
  4. Rezultatele alegerilor au declanșat haosul într-un oraș din vestul țării. Conducătorii primăriei și-au dat demisia, iar câștigătorii nu se grăbesc să preia puterea
  5. Cum va arăta USR în era Lasconi: ”Dacă vrei să fii relevant în spațiul public, trebuie să arăți că ai câștigat o luptă”
  6. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
  7. AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul
  8. Diana Șoșoacă visează la președinție: ”Am nevoie să stau în Parlamentul European câteva luni” VIDEO
  9. Angajații care ar putea pierde, în medie, 1.700 de lei în urma legii pensiilor PSD-PNL. Calculele USR
  10. Ambasada SUA, mesaj laudativ după retragerea lui Iohannis din cursa pentru NATO: Un exemplu al angajamentului său de a asigura unitatea și consensul în cadrul Alianței