Ponta, ironii despre "buldogul" Blaga: Am si eu un labrador acasa care se crede tigru!

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 12:47
3408 citiri
Ponta, ironii despre "buldogul" Blaga: Am si eu un labrador acasa care se crede tigru!

Victor Ponta a dat replici acide liderilor liberali care l-au atacat, marti, la dezbaterea celei de-a patra motiuni de cenzura depuse de la preluarea sefiei Guvernului, lansand un nou atac sub centura la adresa DNA.

Conform procedurii, Victor Ponta a venit la tribuna pentru a raspunde la criticile aduse de initiatorii motiunii de cenzura, dupa dezbateri.

Intr-o replica adusa senatorului PNL Puiu Hasotti, Victor Ponta a afirmat, facand trimitere la Alina Gorghiu: "Ati spus ca cineva care repeta tot timpul probabil are ceva la cap. Aveti o doamna care imi cere in fiecare zi demisia. Si dimineata, si seara". Replica premierului a fost primita cu aplauze de colegii sai din PSD.

Gorghiu: Pe biroul meu e demisia lui Motreanu, vedeti pe undeva demisia lui Ponta?

Despre criticile aduse de Vasile Blaga, Ponta a spus ca reprezinta un "moment trist", comentand: "cu tot respectul, am si eu un labrador acasa care se crede tigru", aluzie la faptul ca Vasile Blaga este poreclit "buldogul".

Blaga, atac la Ponta: Omeneste, il pot intelege, dar politica la varf are reguli dure

Victor Ponta le-a mai transmis liderilor PNL: "daca ma scoateti pe mine din politica, va vor scoate si pe dvs.; nu e corect", referire la faptul ca PNL s-ar baza pe actiunile procurorilor DNA pentru a schimba Guvernul.

Ponta trece cu tancul peste Opozitie: Toate problemele PNL in Justitie - de la Gorghiu la Motreanu

"S-a dovedit ca guvernarea actuala are nevoie de multe lucruri de imbunatatit. Sunt departe de a spune ca e perfecta, ideala, dar nu exista alternativa azi la actuala guvernare. Exista posibilitatea ca impreuna cu Coalitia si Opozitia sa guvernam mai bine", a sustinut la final Victor Ponta, facand trimitere inca o data la faptul ca Guvernul functioneaza in baza mandatului primit de USL la alegerile din 2012.

Guvernul, fata cu motiunea - LIVE

Dupa interventia finala a premierului Victor Ponta, a inceput votul la motiunea de cenzura cu titlul "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta".

Pentru ca motiunea sa treaca si Guvernul sa plece este nevoie de 276 de voturi, dar sunt sanse infime ca acest lucru sa se intample, in conditiile in care Opozitia nu are suficient de multi parlamentari pentru a-si atinge scopul, iar PSD si UNPR au anuntat ca raman in sala, dar nu voteaza.

Citeste si:
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experţi ai Partidului Naţional Liberal şi cu reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiară, conduşi de Hunor Kelemen, au continuat...
Sursa: Ziare.com