Ponta, la Bruxelles: Romania va merge pe o cale constitutionala

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 18:32
2346 citiri
Ponta, la Bruxelles: Romania va merge pe o cale constitutionala
Foto: Facebook/Victor Ponta

Prezent la Bruxelles, la intalnirea sefilor de guvern social-democrati si socialisti din UE, Victor Ponta a dat asigurari ca "Romania va merge pe o cale constitutionala" in perioada urmatoare, lasand de inteles ca nu vor fi probleme in ce priveste nominalizarea sa ca premier.

"Am discutat despre rezultatul alegerilor de duminica, am primit destule felicitari. In toate discutiile pe care le-am avut, i-am asigurat pe presedintele Parlamentului European si pe prim-ministrii socialisti ca Romania va merge pe o cale constitutionala si pe o cale de normalitate, stabilitate si predictibilitate, ca procedurile constitutionale vor fi indeplinite in acest an si ca nu va exista un nou conflict de natura constitutionala", a declarat Victor Ponta, joi seara.

Prezent alaturi de liderul socialistilor europeni, la conferinta de presa, el a tinut sa-i multumeasca pentru sprijinul acordat in campania electorala.

"A contat foarte mult sprijinul liderilor socialisti europeni. Sunt mandru ca fac parte din aceasta familie si ca sunt inca un castigator al acestei familii politice. Sper ca voi fi capabil sa ma ridic la asteptarile celor care m-au sprijinit", a mai spus Ponta.

Basescu, despre viitorul premier: Ales, pro-european, loial tarii, cu un CV imbatabil

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca noul Parlament va fi convocat dupa publicarea in Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor parlamentare. Abia apoi partidele vor fi convocate de presedinte la negocieri pentru desemnarea prim-ministrului.

#Victor Ponta socialisti europeni, #Victor Ponta desemnare premier, #Victor Ponta Bruxelles , #premier