Ponta la Oradea: Si pedelistii ar vota 'Da', ca sa scape de Traian Basescu

Autor: Ana Ilie
Marti, 24 Iulie 2012, ora 21:57
3879 citiri
Ponta la Oradea: Si pedelistii ar vota 'Da', ca sa scape de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, la un miting electoral la Oradea, ca "si pedelistii ar vota 'Da', sa scape de Traian Basescu".

Ponta a continuat spunandu-le celor adunati la miting ca presedintele suspendat, Traian Basescu, pleaca daca duminica, la referendum, peste 5,2 milioane de romani vor veni la vot si vor vota 'Da'. "Basescu va pleca", le-a promis premierul Victor Ponta oradenilor adunati marti seara, in piata centrala a orasului.

"Am obligatia ca premier sa va spun si dumneavoastra si tuturor romanilor ce trebuie sa facem dupa ce scapam de Basescu. El este cel care l-a pus pe Boc si ceilalti de la PDL sa taie salariile profesorilor, politistilor, noi am venit la guvernare de doua luni si deja am marit...voi trebuie sa spuneti 'Da' ca sa dam inapoi ce ne-a luat Basescu", a continuat premierul.

Ponta a continuat sa conditioneze diverse masuri economice si sociale de un vot pentru demiterea presedintelui suspendat: "Basescu este cel care a cerut lui Boc csa taie pensiile celor mai amarati, pensionarii. Daca spuneti pe 29 'Da' putem sa dam in continuare pensiile inapoi. Basescu a distrus 700.000 de locuri de munca, a lasat tinerii sa termine liceul someri. Basescu a distrus toate formele cinstite din aceasta tara, care nu cotizau la campania PDL. Am adus la buget un un miliard doua sute de milioane, trebuie sa intelegeti cat furau oamenii astia de la dumneavoastra. Trebuie sa spuneti 'Da' ca sa-i scoatem de la furtul banilor publici".

Ponta a continuat in aceeasi idee, spunandu-le oradenilor ca daca voteaza 'Da' la referendum guvernarea USL va deschide spitalele inchise de Basescu, etc.

Ponta si-a luat si un angajament fata de romani: "Romania a fost distrusa de Traian Basescu, un scorpion care a intepat pe toti cei care i-au fost alaturi. Am venit sa va spun si sa-mi iau angajamentul ca eu, ca premier, eu voi lucra pentru aceasta tara impreuna cu presedintele Romaniei, Crin Antonescu".

Antonescu: Voi fi cu sufletul alaturi de PNL

Presedintele interimar, Crin Antonescu, prezent la mitingul electoral de la Oradea, a luat cuvantul incercand sa-si explice prezenta pe scena: "Impreuna cu acesti oameni am construit ceva foarte important pentru Romania: am fost impreuna in opozitie si am rezistat cand era mai greu, cand frica ii cuprinsese pe oameni; atunci cand toate parghiile puterii erau in mana acestei secte fanatice conduse de Traian Basescu care lupta si azi impotriva poporului roman si care se numeste PDL. Impreuna am construit o alternativa democratica la acea putere".

Desi a admis ca nu mai face parte din niciun partid politic, Antonescu a afirmat ca va continua sa fie alaturi de PNL si USL. "Nu mai fac parte din PNL si probabil nu voi mai face niciodata, dar nu inseamna ca nu voi fi cu sufletul mereu alaturi de ei".

Antonescu a continuat spunand ca, astazi, au cazut "ultimele masti", dupa ce presedintele Traian Basescu, care in urma cu cateva zile indemna oamenii sa iasa la vot, a admis azi ca acestia ar trebui sa boicoteze referendumul. "Astazi ultimele masti au cazut- acum 48 de ore Basescu mintea spunand ca trebuie sa vina la vot toti cetatenii Romaniei. Acum arunca jos din disperare masca si spune ca nu mai are curajul de a se confrunta cu votul cetatenilor, le spune ca sa stea acasa".

"Eu vin si va spun veniti si votati, orice ati vota! Traian Basescu va spune ca daca veniti la vot validati o lovitura de stat - nu exista un sfarsit mai jalnic pentru un om de stat, imi pare rau de Traian Basescu".

Citeste si:
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat vineri, 28 ianuarie, la criticile primite de cetățeni din cauza problemelor legate de termoficare. Într-unul dintre mesajele critice, un...
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut vineri, 28 ianuarie, noi declarații aberante împotriva vaccinării anti-Covid. Invitată la un post de televiziune intitulat News România, senatoarea a...