Ponta, la Roman: Ne bazam pe Udrea sa-l dam jos pe Basescu

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 17:27
2413 citiri
Ponta, la Roman: Ne bazam pe Udrea sa-l dam jos pe Basescu
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta le-a multumit sambata romascanilor pentru primirea pe care i-au facut-o, dar i-a avertizat "sa aiba mare grija ca altii vor sa-i arda", explicand ca Elena Udrea are un merit pentru faptul ca USL a reusit sa dea jos guvernarea PDL si ca "se bazeaza pe ea sa-l dea jos si pe Basescu".

"Va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o, sa aveti mare grija ca altii vor sa va arda", le-a spus Ponta romascanilor prezenti la mitingul de la Roman.

Ponta a mai spus ca "a vazut ca sunt fete frumoase la Roman, au femei frumoase care au mers la Bucuresti si le-au facut cinste romascanilor" si "nu cred ca au nevoie de altcineva".

"Intr-un fel, va rog sa ma credeti, Elena Udrea ne-a ajutat foarte mult. Daca nu era dna Udrea, mult mai greu dadeam jos Guvernul PDL, daca nu era dna Udrea poate nu castigam la alegerile locale si eu ma bazez pe dna Udrea sa-l dam jos si pe Basescu", a mai sustinul premierul la mitingul de Roman.

De asemenea, acesta a mai spus ca "cei care furat, cei care le-au furat banii trebuie sa raspunda" si i-a indemnat pe romascani sa fie alaturi de USL pe 9 decembrie

"Dna Udrea a venit la Roman, la mine la Tg. Jiu a venit Dan Diaconescu. Ce imi e Udrea, ce imi e Dan Diaconescu? Acolo i-a trimis dl Basescu. Pe mine ma intereseaza viitorul Romanului, al Neamtului, al Moldovei, sunt convins ca impreuna vom face o Moldova mai puternica, o Romanie mai puternica si va mai rog inca o data sa-l votati pe Crin Antonescu presedintele Romaniei".

Pe parcursul discursurilor liderilor USL, romascanii prezenti la miting au huiduit de cate ori au auzit numele Elenei Udrea, dar si al presedintelui Traian Basescu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Ponta Roman Udrea Basescu, #Ponta participat miting Udrea, #miting electoral colegiu Udrea , #premier