Ponta, la Sambra Oilor: Basescu nu a putut sa vina, dar m-a rugat sa va salut

Duminica, 04 Mai 2014, ora 14:31
2659 citiri
Ponta, la Sambra Oilor: Basescu nu a putut sa vina, dar m-a rugat sa va salut
Foto: voceatransilvaniei.ro

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc "Sambra oilor", le-a spus participantilor ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar l-a rugat pe el sa ii salute pe toti cei prezenti, el aratand ca presedintele "nu o sa mai vina o perioada".

"Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati venit azi cu gandul la Romania. Presedintele tarii nu a putut sa vina. M-a rugat pe mine sa va salut pe toti. Dansul nu o sa mai vina o perioada, insa va transmit din partea tuturor celor care conduc azi Romania faptul ca Tara Oasului, ca judetul Satu Mare, asa cum spunea domnul presedinte, are nevoie dupa foarte multi ani de seceta, are nevoie de investitii, are nevoie de dezvoltare si ca impreuna, toti cei care vrem binele acestei zone si acestei tari, le vom face in continuare", le-a spus Ponta celor prezenti.

El a mai aratat ca a venit impreuna cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, pentru a spune cu cat crec subventiile pentru crestorii de animale si a mentionat ca ar fi trebuit sa vina si cu ministrul de Finante, pentru a spune ca persoanele fizice nu mai platesc taxa la palinca.

"Vreau sa va urez tuturor un an, pentru cei care cresc animale, pentru cei care traiesc din agricultura, un an cat mai bun. Venisem cu ministrul Agriculturii sa spuna cat crestem subventiile pentru crestorii de animale, dar aici, in Tara Oasului, trebuie sa vin si cu ministrul de Finante sa spunem ca cel putin pentru persoanele fizice in sfarsit nu o sa mai plateasca taxe la palinca. Cred ca asta e la fel de important", a mai spus Ponta in judetul Satu Mare, unde are loc, la Huta Certeze, sarbatoarea "Sambra Oilor".

Presedintele Traian Basescu a fost prezent in luna mai a anului trecut la sarbatoarea "Sambra Oilor" in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, dar si in luna mai a anului 2009.

De altfel, potrivit presei locale, si in acest an reprezentanti ai PMP anuntau ca presedintele Traian Basescu urma sa participe, duminica, la "Sambra Oilor", alaturi de lideri ai PMP, intre care Elena Udrea, Teodor Baconschi si Cristian Preda.

Anul trecut, la "Sambra Oilor" presedintele Traian Basescu s-a fotografiat alaturi de cativa participanti la eveniment, imaginile fiind postate pe pagina de Facebook "Alaturi de Presedintele Nostru". In aceste fotografii, seful statului aparea alaturi de participanti la eveniment, razand, purtand un clop pe cap si cu o traista populara pe umar.

In 2009, la sarbatoarea campeneasca "Sambra Oilor", Traian Basescu s-a intalnit cu Mircea Geoana, prezent si el la eveniment. Basescu si Geoana s-au intalnit doar pe scena, la deschiderea oficiala, seful statului dandu-i lui Geoana un clop, dupa care cei doi s-au pierdut in multime, separat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Ponta Sambra Oilor Basescu, #Ponta Sambra Oilor , #premier