Ponta: Ma bucur pentru decizia de achitare a lui Diaconu, ii urez succes in PE

Joi, 13 Martie 2014, ora 20:38
1876 citiri
Ponta: Ma bucur pentru decizia de achitare a lui Diaconu, ii urez succes in PE

Prim-ministrul Victor Ponta a salutat, joi, decizia Curtii de Apel Bucuresti de achitare a fostului ministru al Culturii Mircea Diaconu, urandu-i totodata succes "in reprezentarea Romaniei in Parlamentul European", desi acesta nu poate candida la alegerile europarlamentare.

"Ma bucur pentru decizia Curtii de Apel in cazul domnului Mircea Diaconu! Il apreciez ca om si personalitate culturala, am lucrat foarte bine cat a fost ministru si ii urez mult succes in reprezentarea Romaniei in Parlamentul European", a scris Victor Ponta, pe contul sau de Facebook.

Mircea Diaconu, achitat in dosarul de conflict de interese. Va plati doar o amenda

Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat joi pe Mircea Diaconu in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. El a fost obligat doar la o amenda administrativa in valoare de 1.000 de lei. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Vicepresedintele PNL era acuzat de conflict de interese in cinci fapte, dosarul fiind deschis in urma unei sesizari a Agentiei Nationale de Integritate in 2012.

ANI: Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare (Video)

ANI a anuntat, miercuri, ca fostul senator PNL nu poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai, dupa ce fusese inclus pe lista liberalilor, pentru ca nu mai poate ocupa o functie publica timp de trei ani dupa decizia din iunie 2012 a Inaltei Curti referitoare la incompatibilitatea sa.

#Victor Ponta Diaconu achitat, #Ponta Diaconu europarlamentare, #Mircea Diaconu achitat incompatibilitate , #premier