Ponta: Modificarile la Legea educatiei sunt bune, scoala nu este o jungla

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 14:37

   

Ponta: Modificarile la Legea educatiei sunt bune, scoala nu este o jungla
Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu crede ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care sa supravietuiasca doar cei puternici si ca modificarile la Legea educatiei sunt bune si binevenite.

"Nu credem ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care doar cei puternici supravietuiesc. Cred ca trebuie sa fie o societate in care si cei mai buni sa fie recompensati, dar si cei mai slabi trebuie sa fie ajutati sa fie cat mai buni.

Modificarile la Legea educatiei sunt bune si binevenite. Daca e ceva ce ne-a scapat noua, putem sa indreptam in Parlament", a spus premierul, in sedinta de Guvern.

Acesta a felicitat elevii si profesorii "care au reusit sa organizeze si evaluarile nationale, si Bacalaureatul", subliniind ca elevii care au luat nota 10 la bacalaureat vor fi premiati cu cate 3.000 de lei, in timp ce aceia care au luat nota maxima la Evaluarea Nationala vor primi cate 2.000 de lei.

De asemenea, ministrul Apararii, Mircea Dusa, a afirmat ca "la liceele militare procentul de promovabilitate a fost de 100 la suta".Victor Ponta i-a replicat: "Din cauza ministrului foarte bun, sunt sigur".

Promovabilitatea la Bacalaureatul din acest an este de 59,25% inainte de solutionarea contestatiilor, cu peste patru procente mai mare fata de anul trecut (54,4%). La nivelul tarii, au fost inregistrate 104 medii de 10.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2866 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
tgg
rank 5
Zise plagiatorul....
In timp ce introducea prin lege doctoratul la fara frecventa...:)
barabula
rank 5
asa a zis si bula
legea neducatiei ie buna
RN
rank 5
Mda...
Școala nu este o junglă... incă. Da' ai avut tu grijă să creezi condițiile să ajungă așa.
in fond de ce m-aș mira că un prim ministru cu titlul de doctor luat pe un plagiat cit casa dă o astfel de ordonanță? Simte nevoia să fie cit mai mulți ca el.
Doctorat la FF? Bravo dom' prim... ce-oi fi.
Terenurile școlilor la indemina șefilor locali? Așa să ii rămină numele!
200.000 de loaze picate la bac? Ii trecem oricum, că au drept de vot!
Utilizator sters
risul curcilor
cine a ajuns sa isi dea cu parerea despre educatie, plagiatorul declarat. sa fim seriosi, schimbarea legii educatiei trebuia facuta nu prin OUG ci luind in considerare cele mai performante sisteme scolare din lume, realitatea scolii romanesti unde tinerii nu mai vor sa invete si BAC-ul a ajuns un dezstru. Cind ai tineri cu zecile de mii care nu folosesc ce au invatat, se declara someri a doua zi dupa ce dau BAC-ul trebuie sa admiti ca scoala este la pamint si nu sa faci doctorate la seral. tonta asta distruge totul si prostiile facute vor afecta pe termen lung educatia si nu numai. rusine plagiatorule esti rusinea natiei
NEUTRONU
rank 5
măi plagy ai noroc cu japiță de robokop,dar ,jocul nu este...
terminat!!!poate se trezesc alte autorități ,nu alea roșii și atunci să vezi meci?!!!dacă tu ești un umil plagiator vrei ca potaia de pro copie(sunteți frați și noi nu știm?!!!retardați, plecați, invățămintul nu-l stricați!
NEUTRONU
rank 5
Școala nu este o junglă,
iar tu ești o paparudă!!!
imbacsitul
rank 5
Pentru un stat socialist sunt bune modificarile la legea educatiei,
pentru ca in socialism nu exista competitie si toti avem acelas salariu!
E vreo gresala de logica in afirmatia mea?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor