Ponta: N-am o relatie foarte buna cu Florian Coldea, cu Maior sunt prieten

Miercuri, 18 Februarie 2015, ora 23:14
5009 citiri
Ponta: N-am o relatie foarte buna cu Florian Coldea, cu Maior sunt prieten
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Prim-ministrul Victor Ponta a spus, miercuri seara, ca nu are o relatie "foarte buna" cu directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea, precizand totodata ca este prieten cu fostul sef al serviciului secret George Maior.

"N-am o relatie neaparat foarte buna cu dl Coldea, e adevarat, am o relatie doar institutionala. (...) Nu avem o relatie personala de prietenie. Cu dl Maior sunt prieten. Nu sunt in relatii de prietenie nici cu dl Coldea, nici cu alti sefi. Suntem in relatii institutionale", a spus Victor Ponta, miercuri seara, intr-o emisiune la B1 Tv.

Acesta a precizat ca, in cadrul vizitei efectuate in Statele Unite ale Americii, in timpul careia s-a intalnit cu seful CIA, John Brennan, acesta l-a intrebat despre George Maior: "Ce mai face George?".

De asemenea, premierul a spus ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis va propune pentru conducerea Serviciului pe cineva de la PSD, "cum a facut Traian Basescu".

Fostul sef SRI este nasul de cununie al prim-ministrului.

Intr-un interviu acordat Hotnews, pe 30 ianuarie, Elena Udrea mentiona ca Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea ca, daca va castiga alegerile prezidentiale, generalul SRI ar fi urmat sa-si caute de lucru.

"Domnul Ponta i-ar fi spus domnului Coldea: 'Domnule general daca ajung presedinte, cautati-va de lucru!'. Si a continuat spunand 'Si tineti cont ca am curaj sa spun lucrul acesta in conditiile in care inca nu am ajuns presedinte'", a afirmat fostul ministru al Turismului.

#Ponta relatie Florian Coldea, #Ponta prieten George Maior, #Ponta sef SRI , #premier
Comentarii
Poza Mos Ion Roata
Mos Ion Roata
rank 5
Mie mi se pare ca, in curand, amandoi isi vor cauta de lucru :D