Ponta: Nu l-am felicitat inca pe Tariceanu, dar vom vorbi cu siguranta

Vineri, 23 Mai 2014, ora 13:25
2721 citiri
Ponta: Nu l-am felicitat inca pe Tariceanu, dar vom vorbi cu siguranta
Foto: victorponta.ro

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca nu l-a felicitat inca pe Calin Popescu Tariceanu pentru reinscrierea acestuia in PNL, dar a afirmat ca presedintele Senatului este un partener pe care il apreciaza si cu care a lucrat la programul economic "de succes" al USL.

"N-am apucat sa vorbesc, dar o sa vorbim cu siguranta, e presedintele Senatului, e un om cu care am lucrat impreuna la programul economic al USL, un program de succes, dovada ca avem cea mai mare crestere economica din Europa si acel program, am spus-o intotdeauna, nu este doar al PSD-ului.

La Nord de PNL! Tariceanu ataca, sustinut de Ponta

L-am lucrat cu Calin Popescu Tariceanu, cu Daniel Chitoiu, cu Radu Rusanu, cu Ovidiu Silaghi, cu oameni care stiu economie. Si uite ca am avut succes. Si in calitatea sa de presedinte al Senatului, si in cea de partener la formarea USL evident ca vorbesc si apreciez acest lucru", a afirmat Ponta, cu ocazia unei vizite la Reghin.

Filiala PNL Satu Mare a aprobat joi reinscrierea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in partid, la invitatia presedintelui filialei municipale Satu Mare a PNL, Adrian Stef, fara aprobarea presedintelui interimar al organizatiei judetene, Virgil Enatescu.

#Ponta Tariceanu inscriere PNL, #Ponta Tariceanu felicitari reinscriere PNL, #Ponta Tariceanu reprimire PNL , #premier