Ponta: Opinia publica e manipulata, sechestrul pe apartament nu mi-a fost pus azi (Video)

Miercuri, 19 August 2015, ora 16:05
4822 citiri
Ponta: Opinia publica e manipulata, sechestrul pe apartament nu mi-a fost pus azi (Video)

Prim-ministrul Victor Ponta sustine ca opinia publica este manipulata prin prezentarea prejudiciului adus in dosarul Turceni-Rovinari, dar nu si a taxelor si impozitelor platite.

"Regret faptul ca batalia politica si de media se duce cu arme necinstite - din expertiza facuta in dosarul meu se arata ca SCA 'Sova si Asociatii' si-a dedus cheltuieli in baza contractului cu mine de 51.321 RON. Si se arata de asemenea ca au fost platite taxe si impozite de catre 'Cabinet Avocat Ponta Victor' in suma de 53.000 lei!

Deci prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice, ignorand voit plata celor 53.000 lei! Adunand cele doua sume nu rezulta prejudiciu fata de statul roman, care a incasat in plus 2.000 RON!", scrie pe Facebook Victor Ponta.

Ponta, sechestru pe apartament - are de platit peste 51.000 de lei

Precizarile sale vin dupa ce DNA a anuntat ca premierului i s-a pus sechestru asigurator pe un apartament aflat in proprietatea sa, fara a preciza cand s-a intamplat acest lucru, premierul avand de platit o suma de peste 51.000 de lei, reprezentand prejudiciul in dosarul Turceni-Rovinari.

"Si sechestrul a fost pus in data de 13 iulie, nu azi (cum in mod eronat a aparut in presa)! ", a tinut sa mai adauge Victor Ponta, in comentariul de pe Facebook.

De asemenea, acesta a postat pe contul sau de pe reteaua sociala doua extrase dintr-un document: "Atasez copia dupa aceasta constatare si cred ca nu mai este nimic de comentat!".

Foto: Facebook/ Victor Ponta

Ca urmare a finalizarii raportului de expertiza fiscala si contabila dispusa in cauza, miercuri, inculpatului Victor Ponta i s-a inmanat un exemplar al expertizei si i s-a comunicat faptul ca s-a dispus masura sechestrului asigurator asupra unui apartament aflat in proprietatea inculpatului, in vederea recuperarii prejudiciului, se arata intr-un comunicat al DNA.

Ponta a venit din nou la DNA: I s-a cerut demisia. Premierul zice ca statul ii e dator

Victor Ponta a mers la audieri, miercuri dimineata, la sediul DNA. La sosire, in jurul orei 10:50, premierul nu a facut declaratii, fiind huiduit de cativa oameni prezenti, unii dintre ei cerandu-i demisia.

La observatia unei jurnaliste ca oamenii ii cer demisia, Victor Ponta a replicat: "Cine-s oamenii?". De asemenea, acesta a refuzat sa raspunda la intrebarea daca isi va da demisia in cazul in care va fi trimis in judecata.

Prim-ministrul a parasit sediul DNA la scurt timp, dupa nici 20 de minute. La iesire, Ponta a precizat ca nu a fost audiat: "O sa dau declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul".

Aceasta este a treia oara cand Victor Ponta este audiat la DNA, dupa vizitele din lunile iunie si iulie.

F.N.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....