Ponta, satenilor afectati de inundatii: Imi spuneti "fa, Ponta" si facem ce trebuie!

Vineri, 29 August 2014, ora 11:37
3434 citiri
Ponta, satenilor afectati de inundatii: Imi spuneti "fa, Ponta" si facem ce trebuie!
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judetul Teleorman, afectat in luna aprilie de inundatii si i-a spus, ironic, unui satean sa i se adreseze cu "fa, Ponta" si face tot ce este necesar pentru ca satele din zona sa nu mai fie inundate.

"Stiti cum trebuie sa imi spuneti? Fa, Ponta! Asa sa imi ziceti si facem. Poate de data asta aud bine si aia cu camerele", a spus Ponta ironic.

Presa a relatat ca, in aprilie, la vizita antrerioara, Ponta s-ar fi adresat ministrului Pana spunand: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?".

Ponta, catre ministrul Apelor: "Tu ce faci, fa, Doina, aici?" (Video)

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula "doamna Doina Pana", iar cand vicepremierul Liviu Dragnea incercat sa-i spuna "mai, Doina,", Ponta l-a apostrofat ca "iar aud cine stie ce".

Ponta si Dragnea le-a promis localnicilor din Beiu ca nu vor mai fi inundati si le-au facut cadou o barca pneumatica pentru un viitor muzeu.

Ministrul Pana explica "Fa, Doino": Premierul Ponta are simtul umorului, destinde atmosfera

"Dupa noiembrie venim sa facem muzeul barcii", a continuat sa glumeasca premierul Ponta.

Prim-ministrul le-a spus sa pastreze barca doar ca amintire, iar dupa ce directorul Apelor Romane a prezentat tehnologia moderna de constructie a digului, Ponta le-a urat satenilor sa nu mai fie inundati in apa, ci in "vin" sau "tuica".

"Bine, Doamne ajuta, sa nu va mai gasesc in apa, da?! Daca va gasesc in altceva... in vin, in tuica, da?! Nu in apa", s-a adresat Ponta localnicilor.

Un satean care ii promisese, de altfel, o sticla de tuica premierului i-a spus ca i-o va aduce al Cotroceni, fapt care l-a determinat pe Liviu Dragnea sa ceara si el o tuica.

"Da', mie nu-mi dai o tuica?", l-a intrebat Dragnea pe satean, care i-a promis si acestuia o sticla.

Ponta a inmanat totodata primaritei din comuna Storobaneasa, din care face parte satul Beiu, cheile unui microbuz si a promis ajutor si pentru alimentarea cu apa a comunei.

In luna aprilie, mai multe localitati din judetul Teleorman au fost afectate grav de inundatii. Atunci, premmierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au facut o vizita in satul Beiu, cel mai grav afectat de inundatii. Oficialii au inspectat atunci zona dintr-o barca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta inundatii, #fa Ponta Beiu, #Victor Ponta Teleorman , #premier