Ponta si-a numit un nou consilier onorific pe comunicare externa

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 10:25
2415 citiri
Ponta si-a numit un nou consilier onorific pe comunicare externa

Premierul Victor Ponta si-a ales, marti, un nou consilier onorific pe probleme de comunicare externa, in persoana analistului Radu Magdin.

"Imaginea Romaniei, si a activitatii guvernamentale, sunt prioritati pentru noi in perioada urmatoare, fiind important ca reformele aflate in curs sa contribuie si la schimbarea perceptiei cu privire la tara noastra. Ne dorim o comunicare reinnoita cu media internationala si o crestere a profilului Romaniei la Bruxelles, Washington si in alte capitale europene sau globale", a declarat premierul Victor Ponta, conform unui comunicat remis Ziare.com de Biroul de Presa al Guvernului.

In varsta de 33 de ani, Radu Magdin este analist si consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012. A lucrat in Romania la Ministerul de Externe (2004-2005) si la Agerpres (2006-2007), iar ulterior la Parlamentul European (2007-2010), precum si pentru reteaua media EurActiv (2010-2011) si Google (2011-2012). Face parte din Grupul Liderilor Emergenti NATO (2014) si a fost ales in topul Forbes Romania al trendsetter-ilor pe anul in curs.

Analist politic: Ponta e greu de invins, dar nu imposibil - Interviu

"Ma onoreaza oferta de a lucra pentru imaginea externa a tarii si a Guvernului, fiind interesat de o cat mai buna reflectare a Romaniei si a reusitelor guvernarii in media internationala. Romania are nevoie de un PR de tara mult mai bun, este o chestiune de interes national, dincolo de sfera politica", a declarat Radu Magdin.

Printre consilierii premierului Ponta se mai numara fostul director SIE Teodor Melescanu, fostul ministru de Finante Ioana Petrescu si fostul senator UDMR Gyorgy Frunda.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...
Comentarii