Ponta si-a ras barba si a dezvaluit de ce o lasase sa ii creasca in Turcia (Video)

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 13:08
7983 citiri
Ponta si-a ras barba si a dezvaluit de ce o lasase sa ii creasca in Turcia (Video)
Foto: Digi 24 TV

Premierul Victor Ponta, care a surprins la intoarcerea din Turcia cu o noua imagine dupa ce si-a lasat barba, mustata si perciunii sa creasca, a revenit vineri la look-ul oficial cu care ne-a obisnuit inainte de operatia la genunchi.

Prezent la evenimentul de semnare a Deciziei de Aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, Ponta a aparut barbierit si zambitor, anuntand ca s-a intamplat ceea ce nimeni nu credea in urma cu 3 ani - a fost aprobat la Bruxelles Master Planul pe Transporturi pentru tara noastra.

"Inainte de a pleca din tara, i-am spus domnului ministru Rus (Ioan Rus, n.red.), in traditia altor oameni politici cunoscuti, ca-mi las barba si nu ma mai rad pana nu se aproba Master Planul. Iata ca s-a aprobat, pentru ca fara Master Plan nu puteam sa avem Programul Operational", a dezvaluit Ponta razand.

Fotografia zilei: Noul look al lui Victor Ponta

El le-a multumit tuturor celor care au lucrat la acest proiect pentru a-l duce la bun sfarsit.

"Vorbim de un lucru foarte important si multumesc comisarului european Corina Cretu si intregii echipe pe care o conduce si, spre deosebire de alte dati, de data asta chiar am simtit ca avem parteneri in Comisia Europeana si vor sa ajute.

Multumesc tuturor fostilor ministri de Transporturi, domnului Ioan Rus, dar si celorlalti care au pornit... In 2012 nu aveam nici contract pentru Master Plan, nici ideea, parea un lucru total nerealist sa ne gandim ca in 2015 o sa avem. S-a muncit foarte mult!

Multumesc doamnei Gabriela Gavrilescu, Ministerului Mediului si echipei si catorva din echipa ministrilor: lui Iulian Matache (secretar de stat in Ministerul Transporturilor - n.red.), Mihaelei Ciuciureanu (secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene - n.red.) si doamna director Delia Ionica (expert superior in cadrul Ministerului Fondurilor Europene - n.red).

Doamna (Delia Ionica, n.red.), nu va cunosc, dar mi s-a spus ca ati muncit cel mai mult si va multumesc pentru asta. In general, cei care nu sunt cunoscuti muncesc cel mai mult", a declarat premierul.

Aberatia zilei: Master planul de transport al Romaniei, implementat de o prezentatoare TV

Ponta a continuat spunand ca, asa cum se intampla de obicei in politica, urmatorul Executiv va continua acest proiect, insa s-a laudat ca exista ceva ce social-democratii au inceput si au si terminat.

"Sunt foarte bucuros ca tot ceea ce se va incepe pe acest program se va realiza in continuare si o sa inaugureze altii ceea ce am inceput noi ca asa se intampla in politica. Dar maine, nu stiu daca si eu, mergem sa inauguram o autostrada pe care am inceput-o noi si o sa o terminam tot noi (Arad-Nadlac - n.red.)

E foarte important cum se realizeaza aceste lucruri si sa invatam din greselile trecutului. E prima data cand va spun, dar pe 2007-2013 avem programe de 3,3 mld de euro care sunt blocate din cauza diferitelor anchete si pe care am putea sa ii pierdem. Sa invatam din aceste greseli si in noul exercitiu sa nu mai avem niciun proiect blocat de anchete, iar cei care ancheteaza sa stie ce ancheteaza.

Eu vreau sa ramana in istorie acest guvern ca cel care nu doar ca a dat pensii, salarii, a scazut TVA, dar ca guvernul care a deblocat fonduri UE si a semnat pentru Romania, la 8 ani dupa ce am intrat in UE, cele mai importante programe", a conchis Ponta.

Varianta finala a Master Planului de Transport a fost publicata la inceputul lunii mai, guvernul promitand constructia a 1.300 de kilometri de autostrada, cu un cost total al lucrarilor de circa 13 miliarde de euro.

Printre autostrazile care vor fi construite in Romania, potrivit planului care a fost trimis miercuri la Bruxelles, se numara Sibiu - Brasov, Comarnic - Brasov, Ploiesti -Comarnic, Gilau - Bors, Pitesti - Craiova, Brasov - Bacau, Pitesti -Sibiu, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt, arata Realitatea TV.

Master Planul de Transport a fost publicat: Ce autostrazi promite si cat costa fiecare

Cea mai scumpa autostrada, pentru care se vor cheltui 2,9 miliarde de euro, este cea de la Targu Mures la Targu Neamt. Totodata, Sibiu - Pitesti va avea un cost de 1,6 miliarde de euro, iar pentru tronsonul Comarnic - Brasov va fi alocat un miliard de euro.

Aberatia zilei: Master planul de transport al Romaniei, implementat de o prezentatoare TV

Quarterly Report - Editia 4

Nicolae Ciucă, despre candidatura la prezidențiale. "Trebuie să fie un om care a performat, care are cunoştinţele să poarte responsabilitatea instituţiilor statului"
Nicolae Ciucă, despre candidatura la prezidențiale. "Trebuie să fie un om care a performat, care are cunoştinţele să poarte responsabilitatea instituţiilor statului"
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a respins ipoteza potrivit căreia, în prezent, s-ar afla în campanie pentru alegerile prezidenţiale, precizând că decizia va fi luată în PNL după...
Nicolae Ciucă, despre cartea pe care o va lansa: ”Ca să nu mai fie niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană”
Nicolae Ciucă, despre cartea pe care o va lansa: ”Ca să nu mai fie niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a dezvăluit joi, 23 mai, motivul pentru care va lansa o carte, explicând că a considerat că este bine să vină cu o descriere a tot ceea ce a însemnat...
#Ponta ras barba mustata perciuni, #Ponta Master Plan Transporturi aprobat , #premier
Comentarii
Poza vronski
vronski
rank 5
Care barba, bre? Alea trei fl oace le numesti barba?
Poza vronski
vronski
rank 5
@albaka, uneori ma gandesc ca scrii la bascalie, ca de fapt razi

LIVE ÎN 00:11:25

Business Focus,
Urgențele sectorului agricol românesc în anul electoral 2024. „Trăim pe 18 cm de scoarță și la mila apei”

În 11 de minute

Notifică-mă