Ponta: Trebuie sa fii ori ticalos, ori lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA

Duminica, 15 Martie 2015, ora 22:34
4751 citiri
Ponta: Trebuie sa fii ori ticalos, ori lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA
Foto: B1Tv

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica seara, acuzatiile pe care i le-a adus Marian Vanghelie, afirmand ca "trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA-ul".

"Cred ca esecul lui Vanghelie si al lui Geoana, ca ei sunt impreuna, a fost evident acum o saptamana-doua. Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA-ul, cumnatul meu e cercetat. Marian Vanghelie are multe defecte, dar e un tip inteligent, stie ca nu aveam cum", a declarat Victor Ponta, la B1Tv.

Vanghelie afla daca va fi arestat: Am un loc in celula pentru Oprea si Ponta

Primarul Sectorului, 5 Marian Vanghelie, a declarat, vineri seara, inainte de a intra in sala de judecata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde magistratii au decis arestarea sa preventiva ca are un loc in celula pentru Victor Ponta si Gabriel Oprea.

"E tara denunturilor! Nu am emotii (...) Am un loc in celula pentru Oprea si Ponta", a declarat primarul.

Totodata, Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, urmarita penal fiind acuzata de operatiuni financiare incompatibile cu functia de deputat, a spus ca edilul este nevinovat si ca amandoi sunt victimele unei razbunari politice.

Oana Niculescu Mizil: Ponta se ascunde dupa fusta mamei, in PSD sunt oameni decapitati

In timp ce Victor Ponta se ascunde "sub fusta mamei", spune aceasta, "in PSD sunt oameni decapitati".

"Eu am avut curaj, demnitate si onoare sa-mi dau demisia din Parlament, sa nu ma ascund dupa fusta mamei cum face Ponta, sunt un om corect si nu am nimic de ascuns, vreau ca Justitia sa isi faca treaba.

Atat ii spun: 'Victor, Victor...'. In mod cert e o razbunare, sunt in politica de ani de zile, sunt in politica de cand m-am nascut in aceasta familie onesta, demna. Marian este tatal copilului meu, este nevinovat. Am intrat amandoi in acest malaxor politic, este o mizerie extraordinara. Eu nu mai vreau sa intru in acest circ al imunitatilor. (...) Sunt oameni pur si simplu decapitati in PSD, e o mizerie de nedescris", a continuat Oana Mizil.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta Marian Vanghelie, #Marian Vanghelie arestat , #premier
Comentarii