Ponta: Videanu este cel mai mare hot

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 07:14
4292 citiri
Ponta: Videanu este cel mai mare hot

Premierul Victor Ponta, alaturi de un comitet interministerial, va prezenta public saptamana viitoare documentele care dovedesc "hotia ordinara a celui mai mare hot din istoria post-decembrista, Adriean Videanu", care "a prelungit contractele bilaterale de vanzare de energie electrica".

"Saptamana viitoare, si nu pot sa dezvalui mai mult, pentru ca am facut un comitet in care sunt ministrul Chitoiu, ministrul Finantelor, ministrul de Interne si ministrul Justitiei, o sa va aducem - si cu orice risc judiciar - o sa va prezentam toata responsabilitatea in cifre, pentru ca e vorba de miliarde de euro ale hotiei ordinare ale celui mai mare hot din istoria post-decembrista a Romaniei, pe nume Adriean Videanu, cel care a incheiat si a prelungit contractele bilaterale de vanzare de energie electrica", a anuntat Ponta, la Antena 3.

Premierul a comentat ca Videanu are dosare penale, in timp ce apare "pe la televizor si da lectii". "O sa va aducem, repet, cu orice risc, ca o sa ne dea in judecata baietii destepti, ca sa vedeti cate milioane de euro a pierdut in fiecare an statul roman prin contractele incheiate de Videanu la Hidroelectrica", a adaugat el.

"Bun, mai departe... DNA-ul, de exemplu, are de un an de zile dosarele cu Blejnar, nu i-am auzit... Sa dea Dumnezeu, nu vreau sa influentez justitia, doamne fereste, domnul Morar, doamna Macovei sunt oameni neinfluentabili... dar de un an de zile dosarele lui Blejnar stau la DNA, dosarele lui Videanu stau de doi ani sau de trei ani. Insa daca stau la DNA, eu o sa-mi asum riscul si juridic si o sa vi le arat, toate aceste documente. Sigur ca nu noul guvern va judeca si va pedepsi, dar daca vad ca stau in alta parte, atunci o sa venim cu documentele, ca se pare ca inca se impiedica cand e vorba de oamenii foarte apropiati de fosta putere", a conchis Ponta.

Premierul a semnat joi decizia pentru constituirea unui comitet interministerial privind situatia economico-financiara a Hidroelectrica SA, care in termen de 7 zile va prezenta Guvernului o informare pe subiect si va propune masuri care sa conduca la imbunatatirea activitatii societatii.

Comitetul este compus din vice-premierul Florin Georgescu, ministru al Finantelor, din ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, din ministrul de Interne, Ioan Rus, si ministrul Justitiei, Titus Corlatean.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta Adriean Videanu, #Ponta Videanu energie electrica , #premier