Ponta: Videanu este cel mai mare hot

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 07:14
4292 citiri
Ponta: Videanu este cel mai mare hot

Premierul Victor Ponta, alaturi de un comitet interministerial, va prezenta public saptamana viitoare documentele care dovedesc "hotia ordinara a celui mai mare hot din istoria post-decembrista, Adriean Videanu", care "a prelungit contractele bilaterale de vanzare de energie electrica".

"Saptamana viitoare, si nu pot sa dezvalui mai mult, pentru ca am facut un comitet in care sunt ministrul Chitoiu, ministrul Finantelor, ministrul de Interne si ministrul Justitiei, o sa va aducem - si cu orice risc judiciar - o sa va prezentam toata responsabilitatea in cifre, pentru ca e vorba de miliarde de euro ale hotiei ordinare ale celui mai mare hot din istoria post-decembrista a Romaniei, pe nume Adriean Videanu, cel care a incheiat si a prelungit contractele bilaterale de vanzare de energie electrica", a anuntat Ponta, la Antena 3.

Premierul a comentat ca Videanu are dosare penale, in timp ce apare "pe la televizor si da lectii". "O sa va aducem, repet, cu orice risc, ca o sa ne dea in judecata baietii destepti, ca sa vedeti cate milioane de euro a pierdut in fiecare an statul roman prin contractele incheiate de Videanu la Hidroelectrica", a adaugat el.

"Bun, mai departe... DNA-ul, de exemplu, are de un an de zile dosarele cu Blejnar, nu i-am auzit... Sa dea Dumnezeu, nu vreau sa influentez justitia, doamne fereste, domnul Morar, doamna Macovei sunt oameni neinfluentabili... dar de un an de zile dosarele lui Blejnar stau la DNA, dosarele lui Videanu stau de doi ani sau de trei ani. Insa daca stau la DNA, eu o sa-mi asum riscul si juridic si o sa vi le arat, toate aceste documente. Sigur ca nu noul guvern va judeca si va pedepsi, dar daca vad ca stau in alta parte, atunci o sa venim cu documentele, ca se pare ca inca se impiedica cand e vorba de oamenii foarte apropiati de fosta putere", a conchis Ponta.

Premierul a semnat joi decizia pentru constituirea unui comitet interministerial privind situatia economico-financiara a Hidroelectrica SA, care in termen de 7 zile va prezenta Guvernului o informare pe subiect si va propune masuri care sa conduca la imbunatatirea activitatii societatii.

Comitetul este compus din vice-premierul Florin Georgescu, ministru al Finantelor, din ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, din ministrul de Interne, Ioan Rus, si ministrul Justitiei, Titus Corlatean.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat că strategia PSD şi PNL ar fi aceea de a folosi ”iepuri” în localităţile în care nu au candidaţi comuni pentru alegerile locale, astfel încât...
Schimbări la impozitarea indemnizaţiei de internship. Ce prevede proiectul USR
Schimbări la impozitarea indemnizaţiei de internship. Ce prevede proiectul USR
Indemnizaţia de internship ar putea să fie impozitată doar dacă aceasta este mai mare decât salariul de bază minim brut pe ţară, conform unei iniţiative legislative depusă de...
#Victor Ponta Adriean Videanu, #Ponta Videanu energie electrica , #premier