Poze de colectie cu Victor Ponta - imagini inedite din tineretea premierului (Galerie foto)

Vineri, 01 Martie 2013, ora 09:18
46620 citiri
Poze de colectie cu Victor Ponta - imagini inedite din tineretea premierului (Galerie foto)
Foto: Facebook/Victor Ponta

Pe pagina de Facebook a premierului Ponta au fost postate, joi seara, mai multe imagini inedite din tinetereta prim-ministrului, in timp ce mama sa dadea un interviu la Antena 3.

Initial, fotografiile au fost sterse de administratorii paginii oficiale. Dupa ce s-a incheiat emisiunea in care Cornelia Naum, mama premierului, a prezentat pozele, acestea au reaparut pe contul de Facebook al lui Vitor Ponta.

Premierul apare jucand baschet, la reuniuni de familie, cu prietenii sau animalele de companie, la petreceri, in calatorii si in armata.

Cornalia Naum a explicat ca aceasta poza a fost facuta in Paris.

Pe Facebook a aparut si o fotografie cu premierul in armata.

Victor Ponta danseaza alaturi de mama sa. Cornelia Naum i-a asigurat pe telespectatorii Antenei 3 ca fiul sau este un foarte bun dansator, in ciuda prestatiei de la emisiunea "Dansez pentru tine".

Desi premierul pare la o varsta frageda, mama sa a precizat ca fotografia este facuta in primul an de facultate al lui Victor Ponta.

Inca o imagine inedita cu prim-ministrul.

Victor Ponta la nunta cu prima sa sotie, Roxana.

Prim-ministrul jucand bachet. Dupa ce a jucat ultima oara baschet, Ponta "s-a speriat cand s-a vazut la televizor", a explicat chiar mama aceastuia, mentinand ca Daciana, sotia sa, l-a pus la cura de slabire.

#Ponta imagini inediate, #Ponta poze tinerete, #Ponta poze inedite , #premier