Reactia lui Ponta la scandalul Mirel Palada: Nu am nevoie de un Sebastian Lazaroiu la Guvern

Luni, 18 August 2014, ora 18:55
4961 citiri
Reactia lui Ponta la scandalul Mirel Palada: Nu am nevoie de un Sebastian Lazaroiu la Guvern
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta sustine ca daca Mirel Palada nu respecta anumite standarde, va trebui sa isi dea demisia din functia de purtator de cuvant al Guvernului.

"I-am spus direct ca nu sunt de acord cu modul in care, chiar intr-un spatiu cum e Facebook, se exprima, ca nu am nevoie de un Lazaroiu in Guvern. Urmeaza sa decida, daca respecta standardele necesare, ramane la Guvern, daca vrea sa fie Lazaroiu, pleaca de la Guvern", a declarat, luni, Victor Ponta.

Declaratiile acestuia vin dupa ce, in weekend, Mirel Palada a lansat un atac dur asupra "jurnalistilor obiectivi, deci anti-guvernamentali".

Tolontan ii cere lui Ponta sa apere presa: Mirel Palada ar trebui demis azi

"Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este (...) Ce placere sa-l execut electric! Cata indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati", a scris purtatorul de cuvant al Guvernului pe Facebook.

Purtatorul de cuvant al Guvernului: Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristi obiectivi, anti-guvernamentali!

Mai mult, cand cineva i-a atras atentia asupra faptului ca jurnalistii de la Reporter Virtual au remarcat atitudinea sa nepotrivita pentru pozitia pe care o ocupa, Palada a comentat: "Reporter Virtual? Niste dobitoci. Evident obiectivi, ca asa sint toti dobitocii, obiectivi. Na, s-o comenteze si pe asta".

Intrebat sambata de jurnalisti ce parere are despre afirmatiile purtatorului sau de cuvant, premierul Victor Ponta a spus ca nu stie ce a scris acesta, prin urmare ii este "imposibil" sa raspunda.

"Am o relatie buna cu toata lumea. Nu am discutat cu nimeni pentru ca eu incerc sa am o relatie buna cu toata mass-media, cu toate cultele din Romania, cu toata lumea", a mai declarat Ponta sambata la Biserica Sfantul Gheorghe Nou.

Ponta nu comenteaza postarile purtatorului de cuvant: Incerc sa am o relatie buna cu toata mass-media

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani şi nu va fi de acord cu creşterea taxelor sau cu impozitul progresiv, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă....
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Marcel Ciolacu, premierul României a anunţat, miercuri, 28 februarie, că Guvernul aprobă în şedinţă lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara unde asigură Programul...
#Ponta reactie Mirel Palada, #Ponta Mirel Palada insultat jurnalisti, #Mirel Palada Guvern Lazaroiu , #premier