Ziare.com

Romania promovata la targurile de turism mai prost decat Raliul Sibiului, preferat de Ponta

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 16:38

   

Romania promovata la targurile de turism mai prost decat Raliul Sibiului, preferat de Ponta
Targul de promovare a Romaniei de la Barcelona a primit doar o treime din banii care au fost alocati in vara pentru Raliul Sibiului, la care participa anual premierul Victor Ponta si care a fost promovat cu peste 200.000 de euro.

Calculele au fost facute de jurnalistii de la Digi24 si se bazeaza pe anuntul de achizitie postat in 8 octombrie pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT). Conform acestuia, pentru amenajarea standului Romaniei la Targul de Turism EIBTM de la Barcelona - Spania, din perioada 19-21 noiembrie 2013, valoarea estimata este de 69.190 euro fara TVA.

Potrivit anuntului, Targul de Turism de la Barcelona este "unul dintre primele ca importanta din Europa si se adreseaza strict profesionistilor din industria de turism, nefiind accesibil publicului larg si reuneste expozanti din peste 80 tari".

De asemenea, pentru promovarea Romaniei la Targul de Turism Touristik & Caravaning Leipzig, Germania, in perioada 20-24.11.2013, valoarea estimata este de doar 19.560 de euro, fara TVA.

O valoare si mai mica este estimata pentru participarea Romaniei la targul care va avea loc la Varsovia, Polonia, in perioada 28 - 30.11. 2013: 13.970 euro fara TVA.

In total, pentru promovarea Romaniei la targurile de turism de la Barcelona, Leipzig si Varsovia Guvernul Ponta scoate aproximativ jumatate din banii cu care a fost promovat Raliul Sibiului.

La Raliul Sibiului din iulie, premierul Victor Ponta a fost copilotul lui Titi Aur. Cei doi nu au intrat in competitie, dar au deschis simbolic toate probele cu o masina vopsita in culorile drapelului national.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2074 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cite persoane modeste pot trai cu 200'000 Euros si pentru cit timp?

Asa, ca sa nu mor fara rost!
Socialismul lui Ponta este interesant.
Ar trebui ca cei care cred ca fac o afacere buna votand USLamul sa se trezeasca la realitate!
Foarte buna poza lui Ponta, bine hranit si rosu in obrajori! Si cu un echipament de prima mana! Pensionarii apreciaza! Numai cu pretul castii de aviator, poate trai o persoana cel putin 3 luni de zile.

 

ati vrut Grappinni

Luati de va saturati .
Ca demoleaza tot ce a facut madam Udrea .....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor