S-a imbunatatit economia in timpul guvernarii Ponta? Ce cred romanii - sondaj CSCI

Sambata, 22 August 2015, ora 14:38
5101 citiri
S-a imbunatatit economia in timpul guvernarii Ponta? Ce cred romanii - sondaj CSCI
Foto: Facebook/Victor Ponta

47% dintre romani considera ca in guvernarea Ponta economia s-a imbunatatit, 31% cred ca economia a ramas la acelasi nivel ca inaintea guvernarii Ponta, iar 20% dintre romani cred ca economia s-a inrautatit in timpul actualei guvernari, se arata intr-un sondaj CSCI.

Ambitiile lui Ponta la Guvern: Crestere economica de 3% in fiecare an

Potrivit cercetarii sociologice, 44% dintre romani considera ca, in momentul de fata, Romania se indreapta intr-o directie buna, iar 49% cred ca directia spre care tara se indreapta este una gresita, se mai arata in sondajul publicat pe infopolitic.ro.

Intrebati cat de multumiti sunt in general de felul in care traiesc, 57% dintre respondenti se declara multumiti, iar 43% sunt nemultumiti.

La intrebarea "credeti ca in 2015 veti trai mai bine, la fel sau mai prost decat in 2014" - 37% dintre cei chestionati au raspuns "la fel", 33% au spus "mai bine" si 28% "mai prost".

Sondajul a fost realizat in perioada 10 - 17 august, pe un esantion de 1.021 persoane. Eroarea limita este de a3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Chestionarele au fost aplicate prim metoda CATI.

#crestere economica guvernare Ponta sondaj, #nivel trai Romania guvern Ponta sondaj, #Romania directie proasta sondaj CSCI, #crestere economica Romania , #premier