Schulz lauda "atitudinea constructiva" a lui Ponta

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 12:51
2008 citiri
Schulz lauda "atitudinea constructiva" a lui Ponta

Martin Schulz a declarat miercuri ca "se bucura" de faptul ca Victor Ponta a avut o atitudine "constructiva", avand in vedere "criticile" legate de evolutia politica din tara si ca a inceput procesul de punere in practica a recomandarilor CE in acest sens.

Martin Schulz, la Bucuresti: UE sustine Romania -

"Nu acum prea multa vreme au existat critici substantiale privind evolutia politica in tara dumneavoastra si ma bucur ca domnul Victor Ponta s-a dovedit a avea o atitudine constructiva in ce priveste procesarea acestor critici. Si ma bucur ca a inceput procesul de punere in practica a recomandarilor Comisiei in acest sens", a sustinut presedintele Parlamentului European, citat de Newsin.

Despre lipsa pedelistilor din plen

Martin Schulz a mai declarat, despre absenta grupurilor PDL de la discursul sau, ca "fiecare are motivele lui", iar el este incantat de acei parlamentari care au participat.

"M-am bucurat de cei care au participat. Despre cei care nu au venit nu am ce comentarii sa fac, daca nu au dorit sa vina a fost decizia lor, fiecare are motivele lui. Am fost incantat de prezenta celor au participat si m-au ascultat", a declarat Schulz intr-o conferinta de presa alaturi de liderul Camerei, Valeriu Zgonea.

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a tinut un discurs, miercuri, in plenul reunit al celor doua camere parlamentare. Este cea de a doua zi a vizitei oficialului european in Romania, in program figurand si alte intalniri.

La ora 9.00, Martin Schulz a fost intampinat la Palatul Parlamentului de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, se afla intr-o vizita de cateva zile in Spania.

In sala plenului reunit pentru alocutiunea lui Schulz s-au aflat din partea PDL liderul deputatilor, Mircea Toader, liderul partidului, Vasile Blaga, europarlamentarii Petru Luhan si Traian Ungureanu, precum si vicepresedintele PPE Anca Boagiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Schulz lauda Ponta, #Schulz Romania discurs Parlament, #vizita Romania Schulz , #premier