Se cauta ministru pentru Transporturi - Ponta a facut o noua propunere: Ii urez succes!

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 16:42
6678 citiri
Se cauta ministru pentru Transporturi - Ponta a facut o noua propunere: Ii urez succes!
Foto: newyork.mae.ro

Prim-ministrul Victor Ponta a propus pentru functia de ministru al Transporturilor un secretar de stat din acest minister.

Potrivit unui anunt facut de premier pe contul sau de Twitter, este vorba despre secretarul de stat Iulian Matache.

"In baza deciziei BPN al PSD am decis sa-l propun pe dl Iulian Matache pentru functia de Ministru al Transporturilor! Ii urez succes!", a anuntat pe Twitter Victor Ponta.

Transporturile raman fara sef: Iohannis a semnat demisia lui Rus si l-a respins pe Fifor - Ponta a rabufnit

Noua propunere vine dupa ce, tot miercuri, presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta pentru Ministerul Transporturilor, in persoana senatorului PSD Mihai Fifor.

De altfel, Matache si Fifor au figurat pe lista restransa a propunerilor pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa demisia lui Ioan Rus.

Deputatul PSD Sova, urmarit penal, la Ministerul Transporturilor? - bursa zvonurilor

In varsta de 43 de ani, Matache a fost director al Directiei de Dezvoltare in Consiliul Judetean Vrancea, pana in luna mai 2012, dupa care a fost numit secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii. In luna martie 2014, a ajuns la Ministerul Transporturilor, ca secretar de stat.

Miercuri, seful statului a semnat "decretul prin care se ia act de demisia domnului Ioan Rus, ministru al Transporturilor, si se constata incetarea functiei de membru al Guvernului", potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Bursa zvonurilor: Cine l-ar putea inlocui pe Ioan Rus la Transporturi

"De asemenea, Presedintele Romaniei a transmis premierului, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a domnului Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor, intrucat persoana nominalizata nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor.

Presedintele Romaniei a solicitat prim-ministrului desemnarea unei alte persoane care sa intruneasca conditiile necesare pentru a fi numita in functia de membru al Guvernului", se mai arata in comunicat.

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta propunere Transporturi, #Ponta Iulian Matache Transporturi, #Iulian Matache secretar stat Transporturi, #Iulian Matache ministru Transporturi, #Iulian Matache Ministerul Transporturilor , #premier
Comentarii