Senator PNL, contra la Ponta: Ce are Guvernul cu terenurile lui Basescu? Se substituie Parchetului

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 13:28
6180 citiri
Senator PNL, contra la Ponta: Ce are Guvernul cu terenurile lui Basescu? Se substituie Parchetului

Senatorul PNL Sebastian Grapa, membru al Comisiei Juridice, s-a aratat deranjat de faptul ca premierul Victor Ponta a propus o comisie de ancheta pentru a stabili modul in care fiica presedintelui, Ioana Basescu, a cumparat un teren agricol.

"Nici macar nu ma intereseaza problemele lui Ponta cu Basescu, pe mine ma intereseaza problemele natiunii romane, care sunt altele. Daca Ponta are o problema cu Basescu, sa si-o rezolve.

Problemele natiunii romane sunt altele, nu razboiul dintre premier si presedinte, acestea sunt de domeniul trecutului. Nici nu comentez asa ceva. Guvernul Romaniei are treaba cu terenurile Ioanei Basescu? Asta e treaba Parchetului, nu a lui. Sa faca o plangere pentru Parchet, dar el vad ca se substituie Parchetului", a spus Grapa pentru Ziare.com.

El i-a cerut sefului Guvernului sa faca plangere la Parchet daca are suspiciuni.

"Un premier guverneaza pentru natiunea romana, nu pentru a demonstra ca Basescu a luat legal sau ilegal niste terenuri. Trebuie sa facem comisii pentru a mari pensiile, pentru a mari investitiile in Romania, nicidecum pentru cum a luat Basescu un teren. Daca l-a luat, care e problema? Sa faca plangere catre Parchet!", a indemnat senatorul de Brasov.

Ponta vrea ancheta in Parlament pentru terenul achizitionat de Basescu in Calarasi

Victor Ponta a anuntat intentia majoritatii parlamentare a USL de a constitui o comisie de ancheta a Parlamentului care va verifica implicarea institutiilor statului in verificarea ilegala a situatiei juridice a terenului achizitionat de Ioana Basescu in Calarasi.

"Colegii mei parlamentari au propus si vom discuta despre infiintarea a doua comisii de ancheta. Una legata de modul cum s-au facut retrocedarile din Ardeal, unde s-au facut retrodedari ale unor sate intregi. Cu colegii din Comisia Juridica am discutat despre o comisie de ancheta sa vedem cum institutii ale statului s-au ocupat de verificarea unor terenuri pentru persoane private", a spus premierul Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Grapa Ponta comisie Basescu, #Grapa terenuri Basescu Ponta , #premier