Steaua il implica pe Victor Ponta in razboiul cu Armata

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 12:13
4191 citiri
Steaua il implica pe Victor Ponta in razboiul cu Armata
Foto: Prosport

Oficialii Stelei vor sa-l implice pe premierul Victor Ponta in disputa pe care o au cu reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei.

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al campioanei, a anuntat ca a solicitat o audienta la seful Executivului pentru a-l determina pe acesta sa adopte o pozitie oficiala.

"Eu asteptam o declaratie oficiala a ministrului Apararii, pentru a sti care este parerea dansului si chiar a primului ministru. Din pacate nu a iesit nimeni.

Si as dori sa am o audienta la primul ministru. Din pacate, la programul dansului, va trebui sa mai astept. Cererea a fost facuta, e formulata si depusa la cabinet", a marturisit Duckadam la Sport.ro.

Totodata, el a dezvaluit ca reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei au refuzat negocierile pe tema marcii "Steaua".

"Nici macar nu avem cu cine sta de vorba pentru a discuta o eventuala negociere. Cu cine sa discutam? I-am intrebat pe cei de la Armata si ne-au raspuns aplicam aceasta decizie a instantei si ca alte precizari nu au de facut. Nu ai cu cine negocia, acolo nu depinde nici de colonelul Boroi, comandantul clubului, si nici de altcineva. E o structura mai complicata, din cate am inteles", a mai spus Duckadam.

Echipa lui Gigi Becali nu mai are dreptul de a utiliza marca Steaua, conform unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Clubul Sportiv al Armatei fiind singurul proprietar al acestui brand.

In aceste conditii, campioana a facut primii pasi pentru a-si schimba complet identitatea.

Surpriza de proportii: Cum arata de fapt noua emblema a Stelei

Conducerea formatiei din bulevardul Ghencea a depus la OSIM solicitari pentru inregistrarea altor marci, o parte dintre acestea fiind deja aprobate.

Din cate se pare, noul nume al clubului va fi FCSB, emblema va fi schimbata radical si chiar palmaresul ar putea fi pierdut. Doar culorile rosu si albastru, insa il alte nuante, ar putea ramane din vechea imagine a clubului.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Ponta Steaua Arnata, #steaua proces armata, #Ponta razboi Steaua Armata, #Steaua schimba emblema culori , #premier
Comentarii