Strategii de campanie - Sloganul lui Ponta: "M-am tinut de cuvant". DD naseste orfani

Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 15:13
3801 citiri
Strategii de campanie - Sloganul lui Ponta: "M-am tinut de cuvant". DD naseste orfani

Premierul Victor Ponta, candidat USL pentru un nou mandat de deputat in judetul Gorj, si-a inceput campania electorala de relagere prin numeroase bannere si afise in care le transmite targujienilor ca s-a tinut de cuvant si in care apare alaturi de primarul municipiului, Florin Carciumaru.

"M-am tinut de cuvant", e sloganul principal, la care se adauga, in functie de zona in care sunt amplasate materialele electorale, completari precum "Am dat banii pensionarilor" sau "am marit salariile". Intr-unul din cele in care apare alaturi de Carciumaru, varianta e usor diferita - "Ne-am tinut de cuvant", cu variante precum "Am alocat bani pentru Ansamblul Constantin Brancusi".

In bannerele in care Ponta nu apare, Florin Carciumaru vine cu mesajul "Avem nevoie de Victor Ponta deputat".

In timp ce campania lui Ponta domina vizual municipiul Targu Jiu, cu cele mai mari panouri publicitare ocupate si bannere uriase amplasate in mai toate locurile strategice din oras, contracandidatii sai sunt practic inexistenti la acest capitol, aparand doar pe cateva panouri mici de lemn, cu afise de dimensiunea unei foi A4.

Principalul contracandidat al lui Pobnta, patronul OTV Dan Diaconescu, a gasit insa alte metode de a se promova. El a furat startul in campania electorala, cu un concert electorala desfasurat joi, la care au cantat Connect-R si Andreea Balan.

In plus, DD a gasit si alte metode inedite de a-si face campanie. El a devenit nasul unor tineri crescuti la casa de copii, carora le-a devenit nas de cununie si le-a dat si bani pentru a-si face nunta.

Candidatul de pe Colegiul 6 a platit tot ce presupunea organizarea nuntii celor doi orfani, rochia miresei incantandu-l cel mai mult pe DD, scrie cotidianul gorjean Pandurul

"Mireasa este de nerecunoscut. Priviti aceasta rochie cum o transforma, parca nici nu este femeia suparata, amarata, pe care am intalnit-o pe strada atunci cand m-a intrebat daca dam cei 20.000 de euro. Ii ajutam pe acesti tineri sa isi indeplineasca un vis, o dorinta a lor pe care au asteptat-o toata viata. Noi le-am programat totul, de la cununia religioasa la petrecerea la care sa isi cheme sute de invitati, desi aici a fost o problema pentru ca toti patronii de restaurante din Targu Jiu, de parca nu le-ar fi fost necesari banii nostri si ai celor 500 de invitati pe care ii asteptam la nunta", a spus Diaconescu.

In schimb, tinerii insuratei i-au intors serviciul lui Diaconescu si i-au facut campanie anticipat acestuia, stand cateva ore imbracati in costumele de nunta, in fata sediului de campanie al patronului OTV.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Ponta slogan campanie, #Ponta tinut cuvant, #Ponta campanie Dan Diaconescu , #premier