The Jerusalem Post l-a facut presedinte pe Ponta

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 08:57
2724 citiri
The Jerusalem Post l-a facut presedinte pe Ponta

Premierul Victor Ponta, care s-a aflat in Israel zilele trecute pentru o sedinta comuna de Guvern cu Executivul israelian, este prezentat drept presedinte de o publicatie israeliana careia i-a acordat un interviu.

Jurnalista Greer Fay Cashman scrie, in articolul "Presedintele roman: Nu avem antisemitism", publicat de The Jerusalem Post, ca "presedintele roman Victor Ponta a laudat atitudinea tarii sale fata de antisemitism si educatia cu privire la Holocaust, si a sustinut, marti, ca nu exista antisemitism in Romania".

"Intr-un interviu acordat The Jerusalem Post, Ponta a admis ca lucrurile nu au stat mereu asa. El a studiat Holocaustul la scoala, a marturisit, dar nu si partea romaneasca a acestuia. Abia mai tarziu a aflat despre crimele de razboi. Insa Romania accepta acum responsabilitatea pentru implicarea sa si este angajata in restituirea proprietatilor confiscate", continua textul.

Joe Biden i-a zis lui Ponta "mister president". Cum explica premierul

Jurnalista reuseste sa numeasca totusi corect functia lui Victor Ponta, cand se refera la relatiile Romaniei cu Iranul si la faptul ca tara noastra este profund implicata in eforturile UE de a gasi o solutie la problema iraniana si la conflictul israeliano-palestinian.

Ponta, dupa sedinta de guvern romano-israeliana: Noi nu avem niciun antisemit in Parlament

Premierul Victor Ponta a tinut un discurs dupa sedinta comuna a guvernelor roman si israelian de marti, dezvaluind ca i-a spus sefului guvernului de la Tel Aviv, Benjamin Netanyahu, ca in Parlamentul Romaniei nu a fost ales la ultimul scrutin niciun extremist sau antisemit.

Sedinta comuna de Guvern Romania-Israel marti la Ierusalim

"I-am spus domnului premier Netanyahu ca la ultimele alegeri Romania nu a trimis niciun membru extremist sau antisemit in Parlament", a declarat Victor Ponta, aratand ca romanii vor sa isi "asume trecutul si sa nu-l ignore, asa cum se intampla in unele locuri din Europa".

Ponta s-a aflat in Israel impreuna cu 13 dintre ministrii sai, pentru o sedinta comuna de Guvern si pentru semnarea unor acorduri bilaterale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta presedinte Jerusalem Posta, #Ponta presedinte Israel , #premier