Vice PDL, despre Ponta: Chiar periculos in cretinitatea lui nu l-am considerat pana acum

Luni, 05 Mai 2014, ora 11:08
3779 citiri
Vice PDL, despre Ponta: Chiar periculos in cretinitatea lui nu l-am considerat pana acum
Foto: Arhiva B1 TV

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru comenteaza declaratiile prim-ministrului Victor Ponta, de sambata, de la Fabrica de Avioane din Craiova, afirmand despre acesta ca nu l-a considerat pana acum "chiar periculos in cretinatatea lui".

"In turneul electoral pe care il face prin toata tara, premierul Victor Ponta a ajuns si la Craiova, unde a vizitat fabrica de avioane. Ca nu si-a putut refuza placerea de-a se sui tantos la mansa unui avion este un deliciu cu care, deja, ne-a obisnuit. Ce este, insa, de o gravitate maxima este felul si usurinta iresponsabila cu care Victor Ponta isi permite sa comenteze o situatie internationala care framanta in cel mai inalt grad o lume intreaga: escaladarea agresiunii Rusiei in zone limitrofe Romaniei.

'Ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi' este mesajul aiuritor pe care a gasit de cuviinta sa-l transmita muncitorilor craioveni. Deci, in mintea lui Victor Ponta perspectiva catastrofala a unui razboi in care Romania ar putea fi implicata are si o parte buna: vor veni comenzi la Craiova!", sustine vicepresedintele democrat-liberal pentru strategii, relatii politice si relatii internationale, intr-un comunicat de presa remis luni Ziare.com.

Ponta, muncitorilor de la Craiova: Ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

"A trecut vremea in care imi mai puneam intrebari asupra gradului de inteligenta a lui Ponta, mediocritatea mi se parea orbitoare. Dar chiar periculos in cretinitatea lui nu l-am considerat pana acum. Recunosc, m-am inselat", mai afirma Radu F. Alexandru.

Acesta ii cere premierului sa nu "isi bata joc de oameni".

"'The day after' nu mai inseamna nimic. Nici pentru muncitorii de la Craiova si, nici macar, pentru groparii din cimitire! Nothing!", incheie vicepresedintele PDL.

Ponta: Asta e o nebunie cu rezervistii. La Craiova, poate nu am fost inspirat

Sambata, prim-ministrul Victor Ponta le-a spus reprezentantilor Fabricii de Avioane din Craiova ca, "desi ne paste un razboi", este si o veste buna, si anume ca vor avea comenzi.

Ulterior, premierul a revenit asupra declaratiei sale: "Poate nu am fost inspirat, imi pare rau, dar cine nu munceste nu greseste. Acolo este o fabrica, singura fabrica din Romania care are capacitate privind aviatia militara".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu F Alexandru Ponta cretinism, #Ponta declaratii Craiova, #Ponta razboi Craiova , #premier