Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Victor Ponta: Am fost in Italia. Nuland a venit pentru un subiect pe care nu pot sa vi-l spun (Video)

Duminica, 12 Ianuarie 2014, ora 21:54
10608 citiri
Victor Ponta: Am fost in Italia. Nuland a venit pentru un subiect pe care nu pot sa vi-l spun (Video)

Premierul Victor Ponta a lamurit, duminica seara, la Antena 3, misterul plecarii sale din tara in timpul vizitei emisarului SUA, Victoria Nuland, in Romania.

"Am fost trei zile in Italia. Aveam programata dinainte de Anul Nou o vizita privata in Italia, am fost cu sotia mea. Dar m-am intalnit si cu omologul meu, noul lider al partidului de guvernamant din Italia", a declarat Victor Ponta.

Discutia cu politicianul italian a avut loc in contextul in care la Roma urmeaza sa fie organizat, peste o luna, Congresul Partidul Socialistilor Europeni, unde va fi nominaliat si candidatul pentru postul de presedinte al Comisiei Europene.

Premierul a explicat si ca are o agenda foarte incarcata si ca incearca sa isi faca timp si pentru familia sa: "Am in agenda mea trecute toate zilele pana pe 22 decembrie 2014 (cand mai multi vrem sa mergem sa il ajutam pe dl. Basescu sa isi stranga bagajele), vreo 300 sunt ocupate. Sunt un om normal si vreau sa petrec timp cu familia si aceste lucruri sunt private".

"In al doilea rand", a adaugat Ponta, "stiam care este subiectul pentru care doamna Nuland vine la Bucuresti. Este un subiect nepublic, care tine de relatiile Romania - SUA, nu va pot spune despre ce este vorba".

Acest subiect a fost discutat si la ultimul Consiliu de Aparare a Tarii (CSAT), a mai spus Victor Ponta, afirmand ca ministrul de Externe, Titus Corlatean, era cel mai indreptatit sa exprime punctul de vedere al Guvernului.

Victor Ponta a mai spus ca discutia dlui Corlatean cu dna Nuland a fost una "foarte buna" si ca emisarul SUA nu a venit in niciun caz in Romania ca sa ne traga de urechi. Premierul a apreciat ca "nebunia" cum ca oficialul SUA a venit la Bucuresti pentru a certa Guvernul este "o iluzie fanariota".

Seful Executivului aproape ca a fost dat disparut, vineri, de jurnalisti, dar si de colegii sai de partid, mai ales in conditiile in care "disparitia" sa a coincis cu vizita de doua zile in Romania a adjunctului secretarului de stat american John Kerry, Victoria Nuland.

Misterul in jurul programului lui Ponta se adanceste: Dragnea spune ca e plecat din tara, dar nu stie unde

Prin vocea lui Titus Corlatean, ministrul roman de Externe, Ponta a invocat un program mult prea incarcat, ce nu mai poate fi schimbat, astfel ca nu se poate intalni cu emisarul SUA.

Agenda lui Ponta a stat insa goala, singurul care a dat un indiciu fiind vicepremierul Liviu Dragnea, care a dezvaluit ca premierul e plecat din tara, dar "habar n-are" unde.

Ponta a marcat cu originalitate vizita Victoriei Nuland la Bucuresti

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Victor Ponta plecare tara, #Victor Ponta Victoria Nuland , #premier