Victor Ponta le ureaza tinerilor romani multa bafta

Sambata, 02 Mai 2015, ora 10:31
3396 citiri
Victor Ponta le ureaza tinerilor romani multa bafta
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta, aflat intr-un turneu in Arabia Saudita, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat tinerilor, sambata, cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului.

"Cred cu tarie ca ‪tinerii reprezinta viitorul Romaniei, iar toate eforturile si sperantele noastre pentru mai bine trebuie sa le fie dedicate. De Ziua Nationala a Tineretului va urez 'la multi ani' si multa bafta in toate proiectele!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

"Succesul vostru se traduce in respect pentru ‪Romania, iar numai in acest fel ne putem castiga un loc de onoare in lume", a mai scris premierul pe reteaua de socializare, unde este urmarit de peste 750.000 de oameni.

Mesajul sau a initiat o adevarata dezbatere pe Facebook, unde numerosi sustinatori i-au raspuns cu mesaje de multumire si incurajare.

"Sunte-ti singurul premier care se gindeste la tineretul tarii sale ne-am bucura din suflet daca le-ati crea locuri de munca cit de multe si bine platite pentru a nu mai fi nevoiti sa plece din tara lor pentru ca ei intradevar sunt viitorul tarii lupta-ti pentru locuri de munca cit mai multe pentru ca tineretul tine la dumneavoastra si o sa va fie alaturi pt.ca si dv.sunte-ti tinar precum ei!!!. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si forta si putere pt.a face fata la tot ce va asteapta.Sa aveti un weekend linistit, insorit si multa pace in suflet pt.ca sunte- ti un om foarte capabil cu o educatie aleasa si cu un suflet deosebit ales de Dumnezeu! De la Craiova fam. Cojocaru.!!! ", i-a scris un fan premierului.

Au fost desigur si utilizatori care l-au criticat pe Victor Ponta sau l-au luat la intrebari.

"Da asa e tineretul reprezinta viitorul tarii. Dar, dv ca prim ministru credeti ca tineretul are viitor in tara? O slujba din care sa poata trai? Sa isi intemeieze o familie pe care sa o poata intretine? O casa?", i-a scris o utilizatoare.

Cred cu tarie ca #tinerii reprezinta viitorul Romaniei, iar toate eforturile si sperantele noastre pentru mai bine...

Posted by Victor Ponta on Friday, May 1, 2015

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Ponta mesaj Facebook, #Ponta pagina Facebook, #Ponta mesaj tineri , #premier