Victor Ponta: O femeie presedinta a PSD nu este o idee rea

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 17:24
1999 citiri
Victor Ponta: O femeie presedinta a PSD nu este o idee rea

O femeie presedinta a PSD nu este o idee rea, atata timp cat in partid nu apare denumirea unui barbat, a declarat, sambata, la Conferinta Nationala a Femeilor Social-Democrate, premierul Victor Ponta, presedintele PSD.

Victor Ponta a raspuns astfel declaratiei pe care presedinta PP-DD, Simona Man, a facut-o in cadrul conferintei, ea exprimandu-si speranta ca dupa urmatorul congres al PSD partidul sa fie condus de o femeie.

"Inteleg ca sunt la ultimul mandat al meu de presedinte al PSD, pentru ca urmatorul presedinte va fi o femeie. Nu mi se pare o idee deloc rea, important este sa fie o presedinta la un partid care nu poarta denumirea unui barbat", a raspuns Victor Ponta, facand trimitere directa la Partidul Poporului-Dan Diaconescu.

In alta ordine de idei, premierul Victor Ponta a apreciat ca la Conferinta Nationala a Femeilor Social-Democrate au fost prezente si reprezentate ale altor partide.

"O felicit pe Rovana Plumb si pe colegele mele pentru initiativa de a invita reprezentantele celorlalte partide. E un semn de normalitate, de dialog, de ratiune. PSD, organizatia de femei au obligatia de a da acest mesaj de normalitate. Poate la urmatoarea intalnire poate fi si o reprezentanta a PDL. Viitorul Romaniei depinde de capacitatea noastra de dialog", a spus Victor Ponta.

Liderul PSD a spus si in politica are mai multa incredere in femei, decat in barbati.

"Este locul in care simt ca pot avea cea mai mare incredere. Am mai multa incredere in femeile din politica. Loialitatea, combaterea ideii de tradare, de oportunism sunt mai apropiate de dumneavoastra. Sunt si aici fane ale domnului Ion Iliescu, ale domnului Adrian Nastase, ale domnului Mircea Geoana. As vrea la un moment dat sa se faca in PSD si un grup de doamne care raman fanele mele. Competitia cu Liviu Dragnea am pierdut-o deja si nici mustata nu voi avea prea curand, asa ca ma multumesc cu locul al doilea", a mai spus Victor Ponta.

El a fost intampinat la intrarea in sala unde se tine conferinta de cativa protestatari impotriva proiectului Rosia Montana, care afisau bannere cu mesaje in versuri. Protestatarii au adaptat mesajele in ton cu evenimentul: "Dragi doamne si domnisoare, Iasiul nu vrea cianurare", "RMGC insista, coafura rezista" sau "Fii o 'rosie' curata, cu trei trandafiri dotata, Si respinge deindata, Legea cea prea cianurata".

Citeste si:
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Franţa a desfăşurat în România, unde este naţiune-cadru a forţelor NATO, un sistem de apărare de tip sol-aer de ultimă generaţie, din cauza unor ameninţări ale Războiului rus din...
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Schimbarea sistemului fiscal de la cotă unică la impozit progresiv a fost asumată de liderul PSD Marcel Ciolacu, însă a fost gândită de economistul Cristian Socol, susțin surse politice...
Comentarii
conti
rank 5
Sunt si aici fane ale domnului Ion Iliescu, ...