Victor Ponta: Peste 10 -15 ani poate voi candida la Presedintie

Marti, 14 August 2012, ora 00:10
3046 citiri
Victor Ponta: Peste 10 -15 ani poate voi candida la Presedintie
Foto: Reuters

Premierul Victor Ponta a dezvaluit, luni seara, ca intentioneza sa candideze la Presedintie, dar numai peste vreo 10 - 15 ani.

"Peste 10 - 15 ani, ma gandesc, voi candida la Palatul Cotroceni. Dar numai dupa doua mandate ale lui Crin Antonescu", a declarat Ponta la finalul unui interviu acordat B1.

El a sustinut ca, in acest moment, nu are nicio intentie sa demisioneze, avand in vedere degradarea imaginii externe a Romaniei si scandalul de plagiat in care este implicat.

Ponta, ironizat intr-un "cantec plagiat": Ar vrea sa fie Titulescu/ Asta da plagiat! (Video)

"Acum, conform sondajelor, sunt omul politic in care romanii au cea mai mare incredere. Nu m-am gandit la demisie. Degradarea imaginii externe a Romaniei ii apartine, suta la suta, lui Traian Basescu", a afirmat Ponta.

In ce priveste acuzatiile de plagiat, Ponta a spus ca aceeasi comisie care a gasit-o nevinovata pe procurorul general Laura Codruta Kovesi i-a dat si lui un verdict favorabil.

Consiliul National de Etica: Codruta Kovesi nu a plagiat in teza de doctorat

"Am constatat ca suntem tratati egal, la aceeasi comisie a fost si doamna Kovesi. Daca esti cu procurorul general in acelasi lot... ", a concluzionat Ponta.

Victor Ponta a fost gasit vinovat de plagiat de catre doua comisii academice, formate din profesori universitari, in timp ce o a treia comisie, subordonata Ministerului Educatiei l-a absolvit de orice vina.

#Victor Ponta presedintie, #Victor Ponta plagiat, #Victor Ponta demisie , #premier