Victor Ponta: Pivniceru nu renunta la postul de ministru al Justitiei (Video)

Joi, 16 August 2012, ora 21:53
4137 citiri
Victor Ponta: Pivniceru nu renunta la postul de ministru al Justitiei (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Slatina, ca Mona Pivniceru i-a spus ca nu renunta la postul de ministru al Justitiei si nu isi retrage demisia din CSM, el precizand ca, in aceste conditii, nu isi retrage propunerea privind numirea acesteia la MJ.

"Mi-a spus ca nu renunta la postul de ministru (n.r. - al Justitiei), si nici nu isi retrage demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, astfel incat nici eu nu-mi retrag propunerea de ministru", a dezvaluit Victor Ponta.

Mona Pivniceru, in masina lui Andrei Nastase - renunta la Ministerul Justitiei?

Mona Pivniceru, magistrata propusa de Victor Ponta pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Justitiei, a fost surprinsa, in niste fotografii, in masina lui Andrei Nastase, fiul fostului premier condamnat la inchisoare.

Conform Romania Tv, Pivniceru a fost dusa, cu masina lui Andrei Nastase, in zona Palatului Parlamentului, unde locuiesc mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Suparata de aparitia imaginilor, Pivniceru a lasat de inteles ca nu mai vrea sa ministru la Justitie.

"Vreau sa fiu un om liber. Eu sunt un om simplu, nu-mi place sa fiu urmarit. Nu am voie sa vorbesc cu cine vreau eu? (...) Am sa-mi retrag demisia din CSM. Sa puna pe cine vrea la Ministerul Justitiei", a spus magistratul.

Abuzurile procurorilor vor inceta

Pe de alta parte, Victor Ponta a declarat ca "abuzurile procurorilor" impotriva "celor care au votat la referendum" vor inceta.

"Sunt alaturi de primarii din Olt, inteleg ca 20 de procurori si politisti merg din comuna in comuna sa-i cerceteze pe cei care au votat. Nu le va face nimeni rau pentru ca au votat. Abuzurile impotriva lor vor inceta. Le-am transmis sa aiba curaj", a spus Victor Ponta.

Premierul a sustinut ca actiunea procurorilor este motivata si de faptul ca "Basescu a pierdut intotdeauna in Olt".

"Procurorii ii cerceteaza pe oamenii din Olt pentru ca nu-l plac pe Basescu. Cu cat Basescu va trimite mai multi procurori in Oltenia, cu atat va obtine un scor mai prost", a declarat prim-ministrul Romaniei.

DNA verifica peste 20 de localitati din Olt - prezenta la referendum a depasit 100%

Judetul Olt, condus de Paul Stanescu (PSD), a fost, cu 74%, pe locul intai in topul prezentei la urne. Alte 18 comune din judet au raportat o prezenta de peste 100%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Victor Ponta procurori OLT, #Ponta referendum Olt, #Ponta cercetari referendum, #Ponta Mona Pivniceru , #premier