Victor Ponta: Videanu sa fie premier in "hotii-land"!

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 00:12
1931 citiri
Victor Ponta: Videanu sa fie premier in "hotii-land"!

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca liderul PDL Bucuresti, Adriean Videanu, nu poate fi premier decat in "hotii-land" si ca presedintele PDL, Vasile Blaga, da dovada ca are umor atunci cand inainteaza o asemenea propunere.

"In tara hotilor, unde sa il propun? Nu, cred ca domnul Blaga, desi nu pare, are simtul umorului. Totusi, nu facem hotii-land aici, ca sa-l puna pe domnul Videanu. Doamne fereste! Pai nu ne-a furat destul pana acum? Asta ar mai lipsi! Cred ca era o gluma a domnului Blaga, nu cred ca vorbea serios", a declarat Ponta, raspunzand unei remarci a unui jurnalist ca "Adriean Videanu ar putea fi propus premier".

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca Adriean Videanu poate fi una dintre propunerile ARD pentru postul de premier, in situatia in care alianta ar obtine guvernarea dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie.

La randul sau, Adriean Videanu a sustinut ca Vasile Blaga este presedintele PDL, iar desemnarea primului ministru este apanajul sefului statului.

Videanu lui Ponta: Dovediti ca sunteti un barbat politic si acceptati o intalnire directa cu mine

Adriean Videanu l-a provocat ulterior pe Victor Ponta la o confruntare directa.

"De mai bine de sase luni singura solutie a domnului Victor Ponta este atacul la persoane. Daca Victor Ponta este un barbat politic ar accepa provocarea mea. Haideti ca oamenii sa inteleaga exact solutiile noastre, haideti la o intalnire directa domnule Ponta, dumneavoastra cu solutiile pe care le propuneti, eu cu solutiile ARD ca oamenii sa poata sa discearna care sunt solutiile corecte, pentru ei ca sa poata sa isi dea votul in cunostinta de cauza", i-a transmis Adriean Videanu primului ministru printr-o postare video de pe Facebook.

Democrat-liberalul l-a indemnat pe premier sa dovedeasca ca este un "barbat politic" si sa accepte provocarea Aliantei Romania Dreapta.

"Nu numai eu cu dumneavoastra, dar si reprezentantii nostri, specialistii nostri pe domenii sunt pregatiti la aceste dezbateri. Unu la unu, cu toti ministrii pe care dumneavoastra ii aveti in momentul de fata in Cabinet. Dovediti ca sunteti un barbat politic si acceptati provocarea noastra", i-a mai spus presedintele interimar al PDL Bucuresti lui Victor Ponta.

Citeste si:
Kelemen Hunor, despre încrederea între membrii coaliției: ”Suntem pe un drum bun, dar nu așteptați minuni”
Kelemen Hunor, despre încrederea între membrii coaliției: ”Suntem pe un drum bun, dar nu așteptați minuni”
Liderul UDMR Kelemen Hunor susține că relația între membrii coaliției de guvernare este la început de drum. Președintele UDMR a spus marți seara că a propus coaliției instituirea unei...
Kelemen Hunor neagă scandalul din coaliție și spune că Iohannis „a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare”
Kelemen Hunor neagă scandalul din coaliție și spune că Iohannis „a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că reprezentanţii partidelor din coaliţie nu s-au "certat", însă au întâlniri dese pentru a discuta pe teme de actualitate. În ceea ce...