Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Violul din Vaslui nu-i da pace lui Ponta: Am vazut-o pe Udrea cu catuse, dar violatorii sunt liberi

Joi, 23 Iulie 2015, ora 08:28
8452 citiri
Violul din Vaslui nu-i da pace lui Ponta: Am vazut-o pe Udrea cu catuse, dar violatorii sunt liberi
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Victor Ponta este revoltat de modul in care cazul violului din Vaslui, in care cei sapte agresori sunt cercetati in libertate, a fost tratat de magistrati.

A spus-o si miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, unde a tras concluzia ca Justitia este una pentru politicieni si alta pentru violatori, din moment ce alesilor precum Elena Udrea li se pun catuse, dar acesti infractori violenti sunt lasati liberi.

"Justitia pentru politicieni e una si Justitia pentru violatori e alta, ca sa revin la cel mai important subiect din aceste zile. Am vazut primari, am vazut-o pe doamna Udrea cu catuse, in schimb violatorii sunt liberi. Sigur ca toata lumea sesizeaza ca e ceva anormal aici.

Si mi-am permis sa-i cer ministrului Justitiei sa se comporte ca ministru al Justitiei - nu poate el sa schimbe sentinte, nu poate sa sanctioneze pe nimeni, dar macar sa aiba o pozitie clara, ca altfel pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot sa fie liberi, ori lucrul asta cred ca e total gresit", a declarat Victor Ponta.

Si fostul presedinte Traian Basescu a criticat, la inceputul acestei saptamani, rationamentul magistratilor vasluieni, acuzand ca politicienii sunt arestati "pe delatiuni", insa violatorii raman liberi dupa ce au umilit un copil pe viata.

"Sunt revoltat! Oamenii aia trebuiau arestati. Parchetele noastre aresteaza pe delatiuni, dar pe umilirea definitiva, pentru toata viata, a unui copil, ii pun in libertate. Deci sunt revoltat, mai ales ca eu am fost doua legislaturi deputat de Vaslui", a spus fostul sef de stat.

Romania fierbe de cateva zile, ca urmare a cazului de viol din Vaslui in care agresorii au fost lasati in libertate pe durata procesului. Au existat reactii dure pe toate palierele, inclusiv din varful Guvernului. Ponta i-a cerut miercuri ministrului Justitiei Robert Cazanciuc sa se asigure ca CSM ia masuri. In caz contrar, se impune demisia, a mai spus premierul.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta viol Vaslui, #Ponta Udrea viol Vaslui , #premier
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Si tu Ponta esti liber, tu, care de trei ani, zilnic ne violezi