Ziua Unirii: Unde vor merge liderii partidelor politice

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 19:02
2492 citiri
Ziua Unirii: Unde vor merge liderii partidelor politice
Foto: expresspress.ro

Mai multi lideri politici vor fi prezenti, vineri, la Iasi, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, printre acestia figurand Victor Ponta, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Mihai Razvan Ungureanu.

Liderul filialei Iasi a PSD, primarul Gheorghe Nichita, a anuntat ca vor veni la Iasi premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, dar si mai multi ministri PSD, printre care si cel al Apararii, Mircea Dusa.

Nichita a spus ca in acest an manifestarile care vor fi organizate in centrul orasului, de Ziua Unirii, vor fi "mai de amploare" fata de anii precedenti.

Surse liberale au afirmat ca la Iasi va veni si liderul PNL, Crin Antonescu, insotit de mai multi reprezentanti din conducerea partidului.

Liderul PDL Iasi, Gabriel Surdu, a declarat, la randul sau ca din partea democrat-liberalilor vor participa la manifestarile de la Iasi liderul partidului, Vasile Blaga, precum si prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu.

"Ziua de 24 ianuarie este un eveniment important care are loc la Iasi, iar liderii PDL de la Bucuresti vor fi prezenti", a spus liderul PDL Iasi, sustinand ca in piata centrala a orasului vor fi prezenti si membri simpli ai PDL din judet.

La eveniment va participa si liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, prezenta acestuia in oras fiind confirmata de liderul FC Iasi, Dragomir Tomaseschi.

155 de ani de la Unirea Principatelor Romane

Manifestarile organizate la Iasi, vineri, 24 ianuarie, cu ocazia implinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane vor avea loc in Piata Unirii, incepand cu ora 9:30. Pe scena amplasata in piata va avea loc mai intai un concert folcloric sustinut de artisti din toate provinciile istorice ale Romaniei, manifestarile oficiale urmand sa inceapa la ora 11:00.

Dupa discursurile oficiale, depunerile de coroane de flori la monumentul domnitorului Aleandru Ioan Cuza si defilarea militarilor, Primaria le va oferi participantilor 10.000 de portii de fasole si carnati, precum si vin fiert.

Municipalitatea se asteapta ca la evenimentele care vor fi organizate la Iasi in 24 ianuarie sa participe cateva mii de persoane.

Premierul Victor Ponta a fost prezent la Iasi, de Ziua Unirii, si anul trecut, alaturi de presedintele Senatului, Crin Antonescu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Ponta Iasi Ziua Unirii, #ceremonii Ziua Unirii, #evenimente Ziua Unirii, #evenimente Ziua Unirii Iasi , #premier