Ziua Unirii: Victor Ponta, huiduit la Iasi. Replica premierului

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 15:43
10706 citiri
Ziua Unirii: Victor Ponta, huiduit la Iasi. Replica premierului

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Iasi, intrebat cum comenteaza faptul ca a fost huiduit la inceputul discursului pe care l-a rostit in Piata Unirii, ca manifestarile de Ziua Unirii nu trebuie transformate in batalii politice.

Victor Ponta a spus ca PSD s-a tinut de cuvant si nu a politizat manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii.

Ponta a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca a fost huiduit in Piata Unirii, dupa ce cu o zi in urma premierul spusese, tot la Iasi, ca a avut o discutie cu liderul local PNL Cristian Adomnitei si ca a primit asigurari ca "va fi liniste la Iasi".

"Noi ne-am tinut de cuvant, noi ne tinem intotdeauna de cuvant si o sa vedeti ca intotdeauna noi cei de la PSD suntem de parere ca sarbatorile sunt sarbatori. Nu are rost sa le transformam in batalii politice. Restul, pacatul lor sa fie", a declarat Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la inceputul discursului rostit in Piata Unirii din Iasi cu prilejul Unirii Principatelor Romane.

Totodata, el a fost apostrofat de mai multi ieseni, dar si aplaudat, pe traseul dintre Piata Unirii si Biserica "Trei Ierarhi".

La iesirea din Biserica "Trei Ierarhi", premierul Ponta a fost asteptat de cateva zeci de ieseni, iar unul dintre cei prezenti l-a rugat sa se opreasca pentru a-i face o fotografie.

Iohannis si Ponta s-au prins in Hora Unirii, la Iasi

Premierul s-a intors catre persoana respectiva, iar dupa ce l-a fotografiat, ieseanul i-a spus lui Ponta: "Esti mai frumos ca Mickey Mouse", moment in care personalitatile aflate langa premier au inceput sa rada.

Ziua Unirii Ponta: Rai cei care si azi se bucura sa dezbine

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane.

Citeste si:
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Înscrisă în PSD încă de la 16 ani, deputata Oana Gianina Bulai a făcut slalom prin mai multe funcții obținute pe linie de partid, fie că au venit de la social-democrați, ori PDL, fiind...
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
Guvernul Ungariei nu va mai lansa în următorii doi ani noi investiții transfrontaliere, adică în regiunile locuite de maghiari, printre acestea aflându-se și Transilvania, conform agenției...