Ce a realizat Ponta intr-un an la sefia PSD

Joi, 24 Februarie 2011, ora 09:33
2739 citiri
Ce a realizat Ponta intr-un an la sefia PSD
Foto: razveee.com

Presedintele PSD, Victor Ponta, a facut public, miercuri, raportul activitatii sale din primul an de mandat in fruntea social-democratilor.

Potrivit raportului pe care Victor Ponta l-a postat pe site-ul sau, liderul PSD a realizat, intr-un an, sapte dintre cele 22 de obiective pe care si le-a propus la inceputul mandatului.

De asemenea, zece obiective sunt demarate, doua in curs de realizare si trei nerealizate.

In capitolul "realizari", raportul liderului PSD mentioneaza indeplinirea "definirii anuale a politicii de aliante", adoptata la congresul formatiunii din luna octombrie 2010, unde s-a decis necolaborarea cu PDL si apropierea de PNL.

La capitolul "obiective demarate", in raport se regaseste rezolvarea problemei sediului central al PSD, dar si regandirea sistemului de finantare interna, bugetul partidului reechilibrandu-se, in urma unui control mai bun al cheltuielilor, "inclusiv in urma unui audit care a clarificat situatia datoriilor partidului".

La aceeasi sectiune se afla si intarirea departamentelor si o implicare mai mare a liderilor in construirea de politici, deschiderea PSD spre zone civice si profesionale, dar si o prezenta mai buna alaturi de romani in afara tarii.

Si sprijinul pentru afirmarea unor institutii media de stanga se afla in acelasi capitol, al obiectivelor demarate, in document mentionandu-se ca "biroul de presa al PSD va lansa in curand un portal online care va reuni stiri despre activitatea PSD in toate organizatiile de partid".

La sectiunea "in curs de realizare", se regaseste prevederea privind asumarea candidaturii de premier de catre presedintele PSD, din 2012.

"Presedintele PSD isi asuma candidatura de prim-ministru chiar din 2012. Decizia va fi supusa aprobarii forurilor interne de conducere", precizeaza Ponta in raport.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#raport victor ponta mandat psd, #ponta sefie psd raport , #presedinte PSD