Editorial: Ponta pregateste desene pe asfalt cu dezvaluiri

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 13:56
2706 citiri
Editorial: Ponta pregateste desene pe asfalt cu dezvaluiri

Gata, incepe poceala! Presedintele PSD si-a luat avant si a anuntat o actiune de mare curaj: demasca ceea ce stie toata lumea. Victor Ponta are de gand sa colinde judetele si sa ceara activului de baza sa monitorizeze presa si, cum apar dezvaluiri despre afacerile pedelistilor, sa il anunte, ca le pune in dosar si pe net.

S-ar putea formula intrebarea de ce nu baga mare liderul socialist ca sa gaseasca toate furtisagurile, nu numai pe cele portocalii, dar pesemne ca nu doreste sa descopere blaturile din provincie. Sa nu ramana fara fonduri de campanie. Pana atunci, insa, daca tot a fost procuror, isi trage foarfeca pentru editiile print si niste stickuri de memorie pentru cele online, si administreaza probe.

E buna vigilenta, dar nu imi dau seama cui foloseste. Numai Victor Ponta isi imagineaza ca in localitatea Iscroni din Valea Jiului, aia habar nu au cine e cumsecade si cine juleste. Mai ales ca persoanele care trebuie sa cunoasca in primul rand cum stau lucrurile sunt Kovesi si tentaculele ei baschetbaliste. Si daca tot vine Ponta la putere, de ce sa-si toceasca foarfeca si sa consume benzina? E suficient sa dea niste telefoane si sa-i anunte pe procurori sa cheme femeile de serviciu ca sa dea jos praful de pe dosare si sa le mute pe mese, urmand sa le vare in fiset pe cele pe care n-a apucat Traian Basescu sa le instrumenteze, nu? Sau sa purceada, in aceasta actiune de mare risc, la afisarea dosarelor de pedelisti in insectarele IPJ-urilor, sa vada norodul de ce-a scapat. Ca in definitiv, si sexul prin intermediari, pe care-l practica domnul Ponta cu curaj (ma si tem sa nu pateasca ceva), are rostul lui.

Cred ca sunt invidios pe o inteligenta stralucita. Ma amagesc cu nadejde cu gandul ca o asemenea idee nu poate fi rodul unei singure minti, trebuie sa-l fi ajutat si consilierii. Ba chiar si Mircea Geoana, pe care l-a trezit din somn. "Da! Da! Sa-i demascam!".

Ca tot suntem pe taramul dezvaluirilor, parca numai ANI se lua dupa ziare. Si tot nu rezolva nimic. Deci pe de-o parte criticam Agentia, ca face politie politica, si de cealalta i-am furat foarfeca. Maine, poimaine, cand s-o toci de atatea colaje, te pomenesti ca trece domnul Ponta la plastilina si desene pe asfalt. Ce tema avem noi astazi, copii? "Coruptia!".

Imi place de el! Asa jucaus cum e, daca intr-o zi ar ajunge presedinte la Cotroceni, ar face in gradina un fel de DisneyLand. I-ar intampina pe copii simplu, fara sepepisti, costumat in Pluto.

Pana atunci, insa, presedintele PSD face decupaje si unde o sa le mediatizeze? Tot in presa, evident, moment in care se va produce un tsunami social. La a doua lectura ajungand, poporul se va trezi, cu mic, cu mare, ii va lua pe astia de beregati si isi va infinge mainile in parul lui Udrea si Sulfi. Numai Talmacean va scapa. O sa-l puna sa danseze, sa aiba de ce rade.

... Da' parca nu trebuia sa aflam zilele astea care este strategia economica a USL?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Victor Ponta harta PDL, #Ponta harta mafie PDL , #presedinte PSD