Gurzau (PD-L): De lene, Ponta rateaza sansa de a fi erou

Sambata, 12 Iunie 2010, ora 17:19
929 citiri
Gurzau (PD-L): De lene, Ponta rateaza sansa de a fi erou
Foto: psd.ro

Deputatul PD-L Adrian Gurzau declara, prin intermediul unui comunicat, ca Victor Ponta nu vrea dezbaterea motiunii de cenzura sambata pentru ca ii este "lene" sa vina la Parlament, atitudine din cauza careia liderul PSD rateaza sansa "de a deveni erou".

Gurzau sustine ca, desi dezbaterea motiunii ar fi trebuit accelerata pentru ca Romania sa se incadreze in termenul pentru acordul cu FMI, PSD s-a opus acestui demers, iar presedintele formatiunii, Victor Ponta, a intarziat votul prin faptul ca "in zilele nelucratoare, nu vine sa munceasca in Parlament, nici macar ca sa-l dea jos pe Boc".

"Care somer din aceasta tara intelege de ce Victor Ponta si colegii din partidul lui nu vor sa mearga la munca sambata? Daca pentru un salariu de parlamentar si pentru onoarea de a reprezenta vointa alegatorilor tai nu te duci sambata la serviciu, atunci ce motivatie mai puternica ar trebui sa aiba presedintele PSD?", se intreaba Gurzau in comunicat.

Deputatul de Cluj argumenteaza ca, daca tot voia sa-l dea jos cat mai repede pe Emil Boc, PSD ar fi trebuit sa accepte dezbaterea mai devreme a motiunii. "Este limpede ca in vremuri critice iese la iveala adevaratul caracter al politicianului. In cazul acesta, Victor Ponta si tovarasii lui se dovedesc a fi demagogi si iresponsabili. De ce?

Daca voiau cu adevarat sa dea jos Guvernul se puteau intalni a doua zi. Daca erau patrunsi de intentiile lor de a salva poporul de Boc, erau bucurosi sa o faca mai repede", acuza pedelistul.

Gurzau enumera si "adevaratele motive pentru care Victor Ponta trage de timp". Mai intai, spune acesta, pe liderul PSD "nu-l intereseaza sa ajunga la guvernare, pentru ca nu vrea sa-si asume o asemenea responsabilitate in vremuri de criza, cum de altfel a si spus-o".

In al doilea rand, "Victor Ponta si PSD nu au vrut decat sa dea ragaz unor dezbateri publice indelungate, care sa instige la ura fata de guvern si sa adune capital electoral, bun pentru momentul in care tara va ajunge la capatul crizei si la alegeri parlamentare".

"Nu stiu cit de Che Guevara s-a visat Victor Ponta, dar el rateaza, iata, de lene, sansa de a fi erou", conchide Adrian Gurzau.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#motiune cenzura Ponta erou, #Ponta dezbatere motiune , #presedinte PSD