PDL: Tara este la ananghie, Ponta cere, de la caldurica, alegeri

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 23:51
2452 citiri
PDL: Tara este la ananghie, Ponta cere, de la caldurica, alegeri

PDL sustine ca liderul USL Victor Ponta da dovada de cinism atunci cand cere, la televiziuni, demisia Guvernului si alegeri anticipate, in conditiile in care tara este "la ananghie din cauza zapezii", iar autoritatile fac eforturi pentru a rezolva sutele de cazuri de inzapeziri.

"Tara este la ananghie din cauza zapezii, Victor Ponta cere de la << caldurica >> in mod obsesiv alegeri anticipate. In timp ce milioane de romani suporta consecintele unor conditii meteorologice extrem de nefavorabile, iar autoritatile fac eforturi foarte mari pentru a rezolva sutele de cazuri de inzapeziri sau de a salva vieti omenesti, Victor Ponta nu s-a putut abtine nici azi, cand principala problema este viscolul, sa nu ceara obsedant alegeri anticipate, respectiv demisia parlamentarilor. PDL considera ca aceasta este o dovada de adevarata lipsa de empatie cu problemele reale ale populatiei, atitudinea liderului Aliantei Socialiste fiind jignitoare la adresa tuturor celor care azi noapte si chiar azi au inghetat blocati in trafic sau au ramas izolati in anumite zone ale tarii", se arata in comunicat.

PDL ii aminteste co-presedintelui USL ca "tara se afla, zilele acestea, in dificultate din cauza conditiilor meteo".

"Sute de romani au fost blocati in mormane de zapada, iar romanii au nevoie de solidaritate si actiune imediata in ajutorarea lor si nu de calcule politicianiste pentru cine si cum va imparti scaunele dupa 2012. Avem convingerea ca romanii chiar nu vor sa auda, a mia oara, obsesiile politice ale lui Victor Ponta, in conditiile in care ei se intreaba cum vor ajunge la serviciu sau la cei dragi. Este o dovada de cinism sa stai pe margine, intr-un studio calduros, si sa promovezi solutii pentru a te cocota la putere, in timp ce toate institutiile statului sunt concentrate pentru ajutorarea efectiva si directa a romanilor aflati in dificultate din cauza caderilor masive de zapada", se arata in comunicat.

Potrivit sursei, PDL ramane solidar cu problemele cele mai urgente ale cetatenilor si a solicitat deja tuturor primarilor sai masuri rapide si ferme in folosul cetatenilor.

"Conducerea PDL monitorizeaza constant evolutiile din teritoriu in aceasta perioada si actioneaza in colaborare cu toti reprezentantii sai in administratia centrala si locala pentru a contribui la rezolvarea cat mai eficienta a tuturor problemelor aparute din cauza viscolului.

Consideram ca este timpul ca si presedintele Victor Ponta sa inteleaga ca politica responsabila se face abordand problemele concrete ale celor care te-au ales si nu de pe scaunul din dreapta al soferului masinii de raliu. PDL solicita USL ca macar in asemenea situatii sa dea dovada de solidaritate si sa isi puna primarii la munca in folosul comunitatilor si sa faca mai putina politica rupta de realitatile zilei", se mai arata in comunicat.

Citeste si:
Conflict între PSD și PNL la Cluj. Mărul discordiei: o grădiniță cu predare exclusiv în limba maghiară cu bani de la guvernul ungar
Conflict între PSD și PNL la Cluj. Mărul discordiei: o grădiniță cu predare exclusiv în limba maghiară cu bani de la guvernul ungar
PSD și PNL au intrat în conflict în orașul Huedin din județul Cluj după ce social-democrații au anunțat că se opun unei grădinițe cu predare exclusiv în limba maghiară. Proiectul a...
Viceprimar din PNL exclus din partid după ce a votat împotriva mandatului de la liberali: „Partea asta nedemocratică din partid este tristă”
Viceprimar din PNL exclus din partid după ce a votat împotriva mandatului de la liberali: „Partea asta nedemocratică din partid este tristă”
Viceprimarul PNL din Satu Mare, Adelin Cristian Ghiarfaș, a fost exclus din partid după ce într-o ședință de Consiliu Local a votat împotriva mandatului dat de formațiune. Ghiarfaș...