Ponta a aratat chitanta, pe numele lui, pentru concediul in Liban

Joi, 23 Septembrie 2010, ora 14:57
2785 citiri
Ponta a aratat chitanta, pe numele lui, pentru concediul in Liban
Foto: verticalonline.ro

Presedintele PSD, Victor Ponta, a prezentat, joi, o chitanta emisa la data de 1 aprilie 2010, pe numele sau, pentru plata sumei de 2.360 dolari pentru vacanta in Liban la care a facut referire presedintele Traian Basescu.

Ponta a descris sugestia sefului statului ca altcineva i-ar fi platit vacanta din aprilie 2010 in Liban ca o "metoda securista", relateaza Mediafax.

"Spre deosebire de orice om din aceasta tara, eu stiu ca Traian Basescu ne urmareste. Stiu ca ne inregistreaza, ca trimite tot felul de agenti sa afle pe unde suntem si ce facem si atunci sunt mai prudent decat un om obisnuit, desi mi se pare inacceptabil ca in 2010 presedintele tarii sa stie unde ne facem fiecare vacanta", a declarat Ponta.

Ponta a aratat doua chitante, emise in data de 01.04.2010, pe numele lui, pentru suma de 2.360 de dolari, pentru cazarea la un hotel din Liban.

"Sunt procuror de meserie, sunt obisnuit cu infractori de tip Traian Basescu si atunci am grija sa nu fac greseli. (...) Am fost in vacanta in Liban, mi-am platit vacanta. Vreau sa spun ca metodele securistice ale lui Traian Basescu nu ma impresioneaza.

Vreau sa le transmit colegilor de partid sa fie convinsi ca au un presedinte care nu se teme de santajul lui Traian Basescu. Poate ca varsta mi-a persmis sa nu fiu nici ofiter acoperit al Securitatii, nici informator, cum probabil a fost Traian Basescu si probabil ca formatiunea mea de procuror m-a ajutat sa nu incalc legea si sa nu fur, cum a furat Traian Basescu", a precizat presedintele PSD.

Seful statului a declarat, miercuri, ca Ponta este "imatur", ca e "nimic pentru PSD" si ca trebuie "sa faca frumos, ca maimutica", pentru a place in partid, el aratand totodata ca acesta ar putea sa spuna cine i-a finantat un concediu in Liban.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Victor Ponta presedinte PSD, #Victor Ponta concediul Liban, #Victor Ponta Traian Basescu , #presedinte PSD