Ponta a mers la Targu Jiu la deschiderea anului scolar

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 12:34
1443 citiri
Ponta a mers la Targu Jiu la deschiderea anului scolar
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a participat luni la deschiderea anului scolar la Colegiul national "Ecaterina Teodoroiu" din municipiul Targu-Jiu.

El a declarat presei ca a ales aceasta unitate de invatamant deoarece este liceul unde s-au obtinut cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat din acest an, cadrele didactice si elevii de aici meritand astfel felicitarile sale si ale primarului Florin Carciumaru.

"Am venit aici pentru a va ura o zi buna si un an scolar cat mai bun. Ma aflu aici cu primarul municipiului Targu-Jiu, un om pe care il felicit si pe care il laud de fiecare data pentru sprijinul pe care il acorda scolilor din municipiu, ca un semn de recunoastere pentru rezultatele excelente pe care le au cele doua institutii de invatamant (Colegiul national 'Ecaterina Teodoroiu' si Grupul Scolar Energetic - n.r.).

Vreau sa ii felicit pe cei doi directori, pe profesori, care, in conditii foarte grele, reusesc sa isi faca datoria fata de elevi si in mod sigur pe cei care in anul acesta ar termina liceul si in anii urmatori se vor confrunta nu doar cu un examen de maturitate, ci cu tot ceea ce presupune scoala", a spus Ponta.

Liderul social-democrat a precizat ca a fost prezent la ceremonie in calitate de invitat al conducerii scolii.

"Nu cred ca are vreo legatura scoala cu politica. M-am aflat in colegiul pe care il reprezint in Parlament impreuna cu primarul municipiului resedinta de judet, la liceul la care s-au obtinut cele mai bune rezultate la Bacalaureat, peste 98%, si cred ca meritau cadrele didactice si elevii bineinteles aceasta recunoastere din partea noastra si felicitarile respective. Daca toata lumea ar avea rezultatele de aici, de la acest colegiu, in mod sigur scoala romaneasca ar arata altfel. (...)

Eu nu sunt politician, eu sunt alaturi de primar, suntem invitati ai celor de aici si faptul ca ii feliciti pe cei care au rezultate foarte bune e un lucru excelent. Cred ca ar trebui sa mergem toti cei care am terminat o scoala si am terminat-o bine si ne-a placut la scoala si ne mandrim cu scoala sa mergem sa ii felicitam pe cei care mai fac scoala in Romania in conditii foarte grele", a mai spus Ponta.

Presedintele PSD a afirmat, de asemenea, ca este foarte bine ca Imnul de stat sa fie intonat la toate evenimentele importante.

"Intonarea Imnului nu este chiar o noutate. Eu am facut scoala pe vremea lui Ceausescu si tot cam asa se intampla, sigur atunci era cu 'Trei culori', nu cu 'Desteapta-te romane'. Este foarte bine sa se intoneze Imnul la toate evenimentele importante", a declarat Victor Ponta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ponta deschidere an scolar, #ponta targu jiu imn , #presedinte PSD