Ponta: Alegerile partiale, un test in care am vazut mizeria actualei puteri (Video)

Luni, 22 August 2011, ora 00:15
2816 citiri
Ponta: Alegerile partiale, un test in care am vazut mizeria actualei puteri (Video)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminica seara ca alegerile partiale din Maramures si Neamt au reprezentat un test pentru USL, dar si pentru actuala putere, care a putut prezenta modul in care va incerca fraudarea urmatoarelor alegeri.

"Ziua de astazi a fost un test mai mult decat important sa prezentam opiniei publice din intreaga tara cu ce ne confruntam(...) cu aceasta ocazie intrega tara poate sa vada cum trateaza cei de la putere niste alegeri care ar trebui sa fie democratice. Faptul ca cei de la putere au condus aceasta campanie si in ziua de astazi prin mita electorala, prin santaj, prin fapte ilegale, astfel de campanie electorala cel putin la Neamt a continuat si ieri si astazi in timpul votarii.

Poate ca mai mult decat orice, pentru a se intipari in mintea oamenilor, chipul odios al lui Gheorghe Stefan, un personaj sinistru, un personaj care reflecta tot ceea ce inseamna in acest moment puterea actuala si anume aroganta, dispret fata de lege, tupeu si impresia ca orice poate sa comita ca nu i se va intampla absolut nimic ne va fi extrem de util pentru urmatoarele batalii electorale", a declarat Ponta.

Liderul PSD a afirmat ca alegerile partiale au reprezentat si un moment de indignare care va trebui sa-i faca pe partenerii din USL si mai hotarati pentru batalia electorala de anul viitor. "Astazi, am putut sa aflam ce va folosi PDL si aliatii sai in viitoarele alegeri (...) Nu exista niciun grad de indignare suficient pentru mizeria fara precedent chiar si pentru o politica extrem de agitata cum este politica romaneasca", a mai comentat Victor Ponta.

El a mai tinut sa le multumeasca celor doi candidati din Maramures si Neamt si i-a asigura ca in situatia in care nu vor obtine cu aceasta ocazie mandatul de deputat vor avea din nou ocazia in 2012.

"Daca vor fi alesi in aceasta seara ne vor reprezenta cu cinste si isi vor face datoria fata de alegatori, daca nu vor fi alesi in aceasta seara vor fi candidatii nostri la anul si de la anul vor fi in Parlamentul Romaniei", a spus liderul PSD.

Ponta a mai tinut sa sublinieze faptul ca din partea PDL au intrat in cursa "candidati ascunsi", care nu si-au prezentat culorile partidului si nu au fost sprijiniti in campanie de lideri ai puterii actuale.

Citeste si:
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat marţi, la lansarea organizaţiei judeţene de Ilfov, că a hotărât să candideze la preşedinţia României, afirmând că îi este...
Legea care permite străinilor să voteze la alegerile locale din New York, abrogată în justiție
Legea care permite străinilor să voteze la alegerile locale din New York, abrogată în justiție
Un judecător din New York a abrogat, luni, legea adoptată în decembrie, care permitea străinilor să voteze la alegerile locale. Astfel, New York-ul este primul primul oraş important din...