Ponta: Anuntul privind iesirea din recesiune e pentru Congresul PD-L

Vineri, 13 Mai 2011, ora 10:35
1359 citiri
Ponta: Anuntul privind iesirea din recesiune e pentru Congresul PD-L

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat anuntul Institutului National de Statistica, potrivit caruia Romania a iesit oficial din recesiune afirmand ca "romanii nu mai cred ce spune Basescu".

"Mi-e teama ca este un anunt doar pentru membrii PD-L care vor vota in weekend, nu pentru romani, care nu cred ce mai spune Basescu. Apoi nu am auzit nici un anunt ca se va termina cu coruptia, iar cei care au salariile scazute nu au auzit ca vor primi mai multi bani la salariu. (...) Cand a fost criza, au fost afectati cei mai amarati, acum va fi mai bine tot pentru cei bogati", a declarat Ponta pentru Antena 3, imediat dupa anuntul INS.

Seful PSD a reamintit, in acest context, ca USL va prezenta, pe 27 mai, planul de relansare economica si a apreciat ca romanii nu o vor duce mai bine nici in continuare. "Nu o sa se miste nimic, in conditiile in care guvernezi in fiecare dimineata acceptand un santaj".

Romania a iesit oficial din recesiune - date INS

"Peste niste ani vom vedea aceste lucruri, cei puternici si cei care fura. Cand o sa avem o conducere care sa nu fie doar corupta si o sa aiba un plan economic, atunci o sa iesim si noi din recesiune", a opinat seful PSD.

Pe de alta parte, Ponta nu a exclus ca romanii ar putea sa o duca mai bine anul viitor, cand vor aparea "pomenile electorale".

Produsul Intern Brut a crescut cu 0,6% in primul trimestru, fata de ultimelele trei luni ale anului trecut, astfel ca Romania a iesit tehnic din recesiune dupa doi ani si jumatate, potrivit primelor estimari anuntate vineri de Institutul National de Statistica (INS).

M.M.

Citește și:
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
Partidul AUR și-a deschis de curând magazin, astfel că simpatizanții formațiunii politice își pot cumpăra haine și accesorii cu sigla partidului. Totuși, prețurile nu sunt făcute...
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi seară, că susţine unele principii legate de pensiile speciale, astfel că pensia nu poate fi mai mare decât salariul, iar cei care se...
#Romania iesire criza, #Ponta iesire criza, #ponta INS crestere economica , #presedinte PSD