Ponta: Basescu e nemultumit de pasiunea mea pentru raliu, activitate ce interzice alcoolul

Marti, 15 Martie 2011, ora 15:44
2374 citiri
Ponta: Basescu e nemultumit de pasiunea mea pentru raliu, activitate ce interzice alcoolul
Foto: Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti ca afirmatiile sefului statului la adresa sa denota faptul ca Traian Basescu este nemultumit de pasiunea sa pentru raliu, deoarece este o activitate care interzice consumul de alcool.

Ponta a fost intrebat cum apreciaza declaratiile lui Basescu cu privire la faptul ca liderul PSD nu ar putea sa detina postul de premier, respectiv sa aiba mansa tarii pe maini, in conditiile in care acesta este doar copilot in cadrul raliurilor in care concureaza.

"Nu mai sunt dispus sa ma cobor in mocirla cu Basescu si sa comentez ce spune el despre mine(...) Cred ca domnul Basescu este nemultumit de pasiunea mea pentru sportul auto pentru ca nu am voie sa beau alcool", a afirmat Ponta.

Totodata, el a comentat declaratiile sefului statului cu privire la coruptia din vami si la disponibilitatea acestuia de a renunta la o parte din actualul mandat pentru recuplarea alegerilor parlamentare cu cele prezindentiale.

"Am retinut din emisiunea de aseara doar faptul ca e clar ca el este cel care ii protejeaza pe sefii coruptiei din vami, in momentul in care arata sindicalistii e clar ca stie cine sunt cei care strang banii din vami si e clar ca el ii protejeaza. E clar ca pentru Romania noi vom sustine indiferent de ce sustine Basescu ca anul viitor in toamna sa avem si alegeri parlamentare si alegeri prezidentiale pentru ca patru ani sa putem sa avem stabilitate politica si economica si sa platim datoriile facute de Basescu", a sustinut Ponta.

In ceea ce priveste disponibilitatea sefului statului de a renunta la o parte din actualul sau mandat, liderul PSD a replicat: " Da, da, cinci minute...", amintind de faimoasa declaratie a presedintelui Basescu din 2007 cand a spus ca va demisiona in cinci minute daca Parlamentul il va suspenda, promisiune pe care nu si-a mai tinut-o, si despre care mai tarziu a admis ca a fost o eroare.

Presedintele Basescu a declarat luni la TVR ca Victor Ponta este doar un copilot, fara calitati sa conduca o masina "de trei metri", deci in consecinta nu va fi desemnat premier deoarece nu poate fi "pilot de tara" si nu i se poate da "mansa in mana".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ponta Basescu alcool, #Ponta Basescu demisie, #Ponta alegeri prezidentiale, #Ponta pilot , #presedinte PSD