Ponta, catre Basescu: Batranii marinari hoti nu vor scapa

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 17:53
1246 citiri
Ponta, catre Basescu: Batranii marinari hoti nu vor scapa
Foto: Antena3

Presedintele PSD Victor Ponta critica atitudinea sefului statului Traian Basescu, care a lasat sa se inteleaga in cadrul unui interviu acordat, miercuri, ca ii da dreptate Robertei Anastase atunci cand aceasta i-a acuzat pe social democrati de santaj, cerand bani contra plecarii din sala la votul pentru legea pensiilor.

Ponta sustine ca aceasta atitudine dovedeste ca seful statului nu este doar complice ci chiar initiatorul fraudei de la Legea Pensiilor.

Intr-un comunicat remis Ziare.com, liderul PSD sustine ca "frauda din Parlament" a fost "premeditata", iar in spatele "acestui furt" se afla chiar presedintele Basescu.

"Dovezile furtului sunt clare si sunt deja cunoscute. Astazi a devenit clar si ca in spatele acestui furt sta chiar Traian Basescu. Traian Basescu astazi acopera aceasta frauda, in loc sa refuze promulgarea unei legi criminale. Este nu doar complice, ci chiar initiator al acestei fraude", precizeaza Victor Ponta.

Ponta spune ca "nu am negociat si nu vom negocia niciodata nimic cu PD-L sau cu Traian Basescu. Vom continua sa ne luptam, alaturi de sindicate, de presa, de societatea civila, pentru protejarea drepturilor romanilor prin toate mijloacele de care dispunem".

Liderul social democrat nu a omis sa ironizeze si declaratiile sefului statului, care a afirmat ca el ar avea "reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democratia" si este imatur, numindu-l "un copil cu care unii se joaca".

"Imi este clar astazi ca batranii marinari hoti au astfel de reactii, prin care acopera fraude clare, fiindca se tem de procurorii tineri. Batranii marinari hoti ar trebui insa sa stie ca nu vor scapa, si ca vor fi pusi sa plateasca pentru ce au facut tocmai de procurorii tineri", ii transmite Ponta lui Basescu.

Victor Ponta precizeaza ca PSD s-a opus mereu taierii pensiilor si va continua sa lupte pentru ca "legea stramba prin care se taie pensiile sa nu intre in vigoare".

Basescu ii da dreptate lui Anastase: PSD a cerut bani sa voteze Legea pensiilor

Traian Basescu a declarat, miercuri, la postul public de radio, ca reactia deputatilor PSD de a iesi din plen la votul asupra Legii pensiilor in loc sa lupte pentru pensionari confirma spusele Robertei Anastase.

"Nu stiu motivatia PNL, dar Victor Ponta a prezentat motivatia fara sa mai astepte un raspuns din partea mea. Motivatia suna cam asa: pentru ca presedintele nu face ordine in Parlament ca mediator. Asta arata lipsa de maturitate a lui Victor Ponta sau reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democratia. Victor Ponta nu e matur inca, e un copil cu care se joaca unii. Ii spun: 'fa aia, fa aia' si el le face vesel", a apreciat Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Victor Ponta presedinte PSD, #complice frauda lege pensii , #presedinte PSD
Comentarii